I denne brukerstøtten finner du innhold både om Merchant Center Next og den eldre versjonen av Merchant Center. Se etter logoen øverst i hver artikkel for å forsikre deg om at du leser om Merchant Center-versjonen du faktisk bruker.

Knytt Merchant Center-kontoen din til en tredjepartsplattform

Et egendefinert ikon for artikkeloverskrifter i den eldre versjonen av Merchant Center.

Hvis du ser etter informasjon om hvordan du knytter Merchant Center-kontoen din til en tredjepartsplattform i Merchant Center Next, kan du klikke her.

Du kan bruke en tredjepartsplattform for å vise frem, markedsføre eller selge produktene dine på Google. Du kan velge å knytte Merchant Center-kontoen din til en konto du administrerer på en tredjepartsplattform. Dette gjør at vi kan tilby bedre tjenester til deg og den tilknyttede plattformen.

Veiledning

Knytt sammen kontoene dine

1. Klikk på ikonet for verktøy og innstillinger Ikon for verktøy- og innstillingsmeny [tannhjul] i Merchant Center-kontoen.
  2. Klikk på Tilknyttede kontoer under «Innstillinger».
  3. Klikk på «Partnere og plattformer»-fanen.
  4. Klikk på Link-knappen for å velge plattformen du vil knytte Merchant Center-kontoen din til.
  5. Klikk på Tilknytt kontoene, og følg veiledningen.
  6. Sjekk «Status»-kolonnen for å se om kontoene dine er knyttet sammen.

Fjern tilknytninger

1. Klikk på ikonet for verktøy og innstillinger Ikon for verktøy- og innstillingsmeny [tannhjul] i Merchant Center-kontoen.
  2. Klikk på Tilknyttede kontoer under «Innstillinger».
  3. Klikk på «Partnere og plattformer»-fanen.
  4. Klikk på Administrer i «Handling»-kolonnen.
  5. Klikk på Fjern tilknytningen.
Merk: Klikk her for å finne ut hvordan du integrerer med transportørkontoen din for å generere returetiketter.