Notifikation

I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Knyt din Merchant Center-konto til en tredjepartsplatform

Et tilpasset ikon for artiklens overskrift i det klassiske Merchant Center

Hvis du vil have oplysninger om, hvordan du knytter din Merchant Center-konto til en tredjepartsplatform i Merchant Center Next, kan du klikke her.

Du kan samarbejde med en tredjepartsplatform om at vise, annoncere for eller sælge dine produkter på Google. Når du tilknytter din konto, bliver din Merchant Center-konto forbundet til en konto, du administrerer på en tredjepartsplatform. Dette giver os mulighed for at levere bedre tjenester til dig og din tilknyttede platform.

Vejledning

Opret tilknytning mellem dine konti

1. På din Merchant Center-konto skal du klikke på ikonet for værktøjer og indstillinger Menuikon for Værktøjer og indstillinger [Gear].
  2. Klik på Tilknyttede konti under "Indstillinger".
  3. Klik på fanen "Partnere og platforme".
  4. Klik på knappen Tilknyt for at vælge en platform, som du vil knytte din Merchant Center-konto til.
  5. Klik på Tilknyt konti, og følg derefter vejledningen.
  6. Tjek kolonnen "Status" for at se, om dine konti er blevet forbundet.

Fjern en tilknytning

1. På din Merchant Center-konto skal du klikke på ikonet for værktøjer og indstillinger Menuikon for Værktøjer og indstillinger [Gear].
  2. Klik på Tilknyttede konti under "Indstillinger".
  3. Klik på fanen "Partnere og platforme".
  4. Klik på Administrer i kolonnen "Handling".
  5. Klik på Fjern link.
Bemærk! Du kan finde en vejledning til, hvordan du integrerer fragtfirmakonto, så du kan generere returetiketter her.