I det här hjälpcentret hittar du innehåll för både Merchant Center Next och klassiska Merchant Center. Titta efter logotypen längst upp i varje artikel för att se till att du använder artikeln som gäller för din Merchant Center-version.

skickas från land [ships_from_country]

En anpassad ikon för Merchant Center Classic och Merchant Center Next.

Med attributet skickas från land [ships_from_country] kan du ange det land som produkten vanligtvis skickas från. Det kan underlätta för potentiella kunder om de kan se om produkten skickas inrikes eller från utlandet.

Innehåll

Användningsområde

Optional Valfritt för varje produkt

Använd det här attributet om du vill lägga till det land som produkten vanligtvis skickas från.

Format

Följ de här riktlinjerna för formatering för att se till att Google förstår den data du skickar. Ta reda på när och hur du skickar in produktdata på engelska.

Typ Sträng (Unicode-tecken)
Begränsningar 2 tecken. Måste vara en landskod i formatet ISO-3166-1 Alpha 2.
Upprepat fält nej

Filformat Exempelvärde
Text (TSV) DE
XML (flöden) <g:ships_from_country>DE</g:ships_from_country>

Information om hur du formaterar data för Content API finns i Content API for Shopping.

Obs! Se till att produktdataattributet identifieras på rätt sätt av vårt system genom att skicka in dataflödesfilen i ett format som vi stöder.

Minimikrav

Du måste uppfylla de här kraven för att kunna visa din produkt. Vi underkänner din produkt om du inte följer kraven och meddelar dig detta i ditt Merchant Center-konto.

• Använd endast landskoder enligt ISO-3166-1 Alpha 2.
  • Ange endast det land som du vanligtvis skickar produkten från

Exempel

Skickas från land

Produktdata för en blå skaterklänning från Millie Wray
Attribut Värde
titel [title] Skaterklänning från Millie Wray
skickas från land [ships_from_country] DE