ships_from_country [land van verzending]: Definitie

Met het kenmerk ships_from_country [land van verzending] kunt opgeven vanuit welk land uw product doorgaans wordt verzonden. U kunt potentiële klanten aankoopbeslissingen helpen maken door ze te laten weten of uw product lokaal of vanuit een internationale locatie wordt verzonden.

Wanneer te gebruiken

Optioneel voor elk product

Gebruik dit kenmerk om aan te geven vanuit welk land uw product doorgaans wordt verzonden.

Indeling

Volg deze richtlijnen voor de indeling, zodat we de gegevens die u indient kunnen begrijpen.

Type Tekenreeks (Unicode-tekens)
Limieten Twee tekens. Dit moet een ISO-3166-1 alpha-2-landcode zijn.
Herhaald veld Nee
Bestandsindeling Voorbeeldwaarde
Tekstfeeds DE
XML-feeds <g:ships_from_country>DE</g:ships_from_country>
Raadpleeg de Content API for Shopping om uw gegevens voor de Content API in te delen.

Richtlijnen

Volg deze richtlijnen om uw producten van duidelijke gegevens te voorzien.

Minimumvereisten

Dit zijn de vereisten waaraan u moet voldoen om uw product weer te geven. Als u niet aan de vereisten voldoet, keuren we uw product af. Dit kunt u zien op de pagina 'Diagnostische gegevens' van uw Merchant Center-account.

Voorbeelden

Land van verzending

Product Skaterjurk, blauw
title [titel] Millie Wray-skaterjurk
ships_from_country [land van verzending] DE