Land van verzending [ships_from_country]

Met het kenmerk land van verzending [ships_from_country] kunt opgeven vanuit welk land uw product doorgaans wordt verzonden. U kunt potentiële klanten helpen bij hun aankoopbeslissingen door ze te laten weten of uw product lokaal of vanuit een internationale locatie wordt verzonden.

Wanneer te gebruiken

• Optioneel voor elk product
Gebruik dit kenmerk om aan te geven vanuit welk land uw product doorgaans wordt verzonden.

Indeling

Volg deze richtlijnen voor de indeling, zodat Google uw ingediende gegevens begrijpt.

Bekijk het artikel over productgegevens indienen voor meer informatie over wanneer en hoe u waarden in het Engels indient.

Type Tekenreeks (Unicode-tekens)
Limieten Twee tekens. Dit moet een ISO-3166-1 alpha-2-landcode zijn.
Herhaald veld Nee
Bestandsindeling Voorbeeldwaarde
Tekst (tsv) DE [DE]
XML (feeds) <g:ships_from_country>DE</g:ships_from_country>
Raadpleeg de Content API for Shopping om uw gegevens voor de Content API in te delen.

Richtlijnen

Volg deze richtlijnen om uw producten van duidelijke gegevens te voorzien.

Minimumvereisten

Dit zijn de vereisten waaraan u moet voldoen om uw product weer te geven. Als u niet aan de vereisten voldoet, keuren we uw product af. Dit kunt u zien op de pagina 'Diagnostische gegevens' van uw Merchant Center-account.

Voorbeelden

Land van verzending

Productgegevens voor een blauwe Millie Wray-skatejurk
Kenmerk Waarde
Titel [title] Millie Wray-skatejurk
Land van verzending [ships_from_country] DE [DE]