ships_from_country [toimituksen_lähtömaa]: Määritelmä

Määritteellä ships_from_country [toimituksen_lähtömaa] voit ilmoittaa maan, josta tuotteesi tavallisesti toimitetaan. Voit tukea potentiaalisten asiakkaiden ostopäätöstä ilmoittamalla, toimitetaanko tuote paikallisesti vai ulkomailta.

Käyttö

Valinnainen kullekin tuotteelle

Lisää tällä määritteellä maa, josta tuotteesi tavallisesti toimitetaan.

Muoto

Noudattamalla näitä muotoiluohjeita varmistat, että ymmärrämme lähettämäsi datan.

Tyyppi Merkkijono (Unicode-merkit)
Rajoitukset 2 merkkiä. Käytä ISO-3166-1 Alpha 2 ‑maakoodia
Toistuva kenttä Ei
Tiedostomuoto Esimerkkiarvo
Tekstisyötteet DE
XML-syötteet <g:ships_from_country>DE</g:ships_from_country>
Saat lisätietoja Content APIn datan muotoilusta tutustumalla Content API for Shoppingiin.

Ohjeet

Seuraamalla näitä ohjeita varmistat tuotetietojesi laadun.

Vähimmäisvaatimukset

Sinun on noudatettava seuraavia vaatimuksia, jotta tuotteesi voidaan näyttää. Jos et noudata näitä vaatimuksia, tuotteesi hylätään. Ilmoitamme hylkäyksestä Kauppiaskeskus-tilisi Diagnostiikka-sivulla.

• Käytä vain tuettuja ISO-3166-2 Alpha 2 ‑maakoodeja
  • Ilmoita vain maa, josta tuote tavallisesti toimitetaan

Esimerkkejä

Toimituksen lähtömaa

Tuote Lyhyt mekko – sininen
title [nimi] Millie Wrayn lyhyt mekko
ships_from_country [toimituksen_lähtömaa] DE