Ohjekeskuksesta löydät tietoa sekä uudesta että klassisesta Kauppiaskeskuksesta. Etsi logo kunkin artikkelin yläreunasta ja varmista, että se liittyy käyttämääsi Kauppiaskeskuksen versioon.

Toimituksen lähtömaa [ships_from_country]

Oma kuvake klassiselle Kauppiaskeskukselle ja Merchant Center Nextille.

Määritteellä toimituksen lähtömaa [ship_from_country] voit ilmoittaa maan, josta tuotteesi tavallisesti toimitetaan. Voit tukea potentiaalisten asiakkaiden ostopäätöstä ilmoittamalla, toimitetaanko tuote paikallisesti vai ulkomailta.

Sisällys

Käyttö

Optional Valinnainen kullekin tuotteelle

Lisää tällä määritteellä maa, josta tuotteesi tavallisesti toimitetaan.

Muoto

Seuraamalla muotoiluohjeita varmistat, että Google ymmärtää lähettämäsi datan. Lue lisää siitä, milloin ja miten tuotetietoja voi lähettää englanniksi

Tyyppi Merkkijono (Unicode-merkit)
Rajoitukset 2 merkkiä. Käytä ISO-3166-1 Alpha 2 ‑maakoodia
Toistuva kenttä Ei

Tiedostomuoto Esimerkkiarvo
Teksti (TSV) DE
XML (syötteet) <g:ships_from_country>DE</g:ships_from_country>

Saat lisätietoja Content APIn datan muotoilusta tutustumalla Content API for Shoppingiin.

Huom. Muista lähettää datasyötetiedosto tuetussa muodossa, jotta järjestelmämme tunnistaa tuotetietomääritteen oikein.

Vähimmäisvaatimukset

Sinun on täytettävä seuraavat vaatimukset, jotta tuotteesi voivat näkyä. Jos vaatimukset eivät täyty, hylkäämme tuotteesi ja ilmoitamme asiasta Kauppiaskeskus-tililläsi.

• Käytä vain tuettuja ISO-3166-2 Alpha 2 ‑maatunnuksia.
  • Ilmoita vain maa, josta tuote tavallisesti toimitetaan

Esimerkkejä

Toimituksen lähtömaa

Tuotetiedot: sininen Millie Wrayn lyhyt mekko
Määrite Arvo
Nimi [title] Millie Wrayn lyhyt mekko
Toimituksen lähtömaa [ships_from_country] DE