Shopping-mainoksista poissuljetut maat [shopping_ads_excluded_country]

Voit hallita tarkemmin Shopping-mainostuotteiden mainostusmaita määritteellä Shopping-mainoksista poissuljetut maat [shopping_ads_excluded_country]. Tällä määritteellä voit ohittaa ensisijaisessa syötteessä valitut ylimääräisen maan asetukset.

Ensisijaisesta myyntimaasta ja tuotetietojen toimituskielestä riippuen jotkin tuotteesi voivat jo näkyä useissa maissa. Jos haluat tuotteidesi näkyvän vain tietyissä maissa, käytä määritettä Shopping-mainoksista poissuljetut maat [shopping_ads_excluded_country]. Tällä määritteellä voit ohittaa ensisijaisessa syötteessä valitut ylimääräisen maan asetukset.

Käyttötilanne

• Valinnainen kullekin tuotteelle
Käytettävissä vain Shopping-mainoksissa

Ajatellaan esimerkiksi, että lähetät tuotetietosi Kauppiaskeskukseen valiten ensisijaiseksi myyntimaaksi Saksan ja ylimääräisiksi myyntimaiksi Itävallan ja Sveitsin. Jos myöhemmin et enää halua mainostaa jotain tuotetta Itävallassa etkä Sveitsissä, voit tällä määritteellä estää tuotteen näkymisen Itävallassa ja Sveitsissä ja näyttää sitä edelleen Saksassa.

Huom. Ensisijainen myyntimaa valitaan, kun lähetät tuotetiedot Kauppiaskeskukseen.

Muoto

Noudattamalla näitä muotoiluohjeita varmistat, että Google ymmärtää lähettämäsi datan.

Lue lisää tuotetietojen lähettämisestä saadaksesi tarkempia tietoja siitä, milloin ja miten arvoja tulee lähettää englanniksi

Tyyppi Merkkijono (Unicode-merkit)
Rajoitukset 2 merkkiä Käytä ISO-3166-1 Alpha 2 ‑maakoodia
Toistuva kenttä Enintään 100 kertaa
Tiedostomuoto Esimerkkiarvo
Teksti (TSV) CH, AT
XML (syötteet) <g:shopping_ads_excluded_country>CH</g:shopping_ads_excluded_country>
<g:shopping_ads_excluded_country>AT</g:shopping_ads_excluded_country>
Saat lisätietoja Content APIn datan muotoilusta tutustumalla Content API for Shoppingiin.

Ohjeet

Seuraamalla näitä ohjeita varmistat, että tuotetietosi ovat laadukkaita.

Vähimmäisvaatimukset

Sinun on noudatettava seuraavia vaatimuksia, jotta tuotteesi mainoksia voidaan näyttää. Jos et noudata näitä vaatimuksia, tuotteesi voi näkyä maissa, joissa et halua niitä esittää.

• Käytä vain tuettuja ISO-3166-2 Alpha 2 ‑maakoodeja.

Esimerkkejä

Toistuvat kentät

Teksti

Jos haluat valita useita poissuljettavia maita, lisää määrite useita kertoja, kerran kutakin maata kohden (suositus).

Esimerkki:
Tuotetiedot: Millie Wrayn lyhyt mekko, musta
Määrite Arvo
Nimi [title] Millie Wrayn lyhyt mekko
Shopping-mainoksista poissuljetut maat [shopping_ads_excluded_country] AT
Shopping-mainoksista poissuljetut maat [shopping_ads_excluded_country] CH

Voit erottaa kunkin kohdesijainnin myös pilkulla (,):

AT, CH

XML

Voit määrittää useita XML-syötteeseen sisällytettäviä maita lisäämällä määritteen erikseen kutakin sijaintia varten:

<g:shopping_ads_excluded_country>AT</g:shopping_ads_excluded_country>
<g:shopping_ads_excluded_country>CH</g:</g:shopping_ads_excluded_country>