shopping_ads_excluded_country [shopping-mainosten_poissuljettu_maa]: Määritelmä

Määritteellä shopping_ads_excluded_country [shopping-adsin_poissuljettu_maa] voit valita, missä maissa Shopping-mainostuotteitasi esitetään. Voit käyttää tätä määritettä, kun haluat korvata ensisijaisessa syötteessä valitut ylimääräisen maan asetukset.

Ensisijaisesta myyntimaastasi ja tuotetietojen toimituskielestä riippuen joitakin tuotteita voidaan jo valmiiksi näyttää muissakin myyntimaissa. Jos haluat, että tuotteesi näkyy vain tietyissä maissa, käytä shopping_ads_excluded_country [shopping-mainosten_poissuljettu_maa] ‑määritettä.  Voit käyttää tätä määritettä, kun haluat korvata ensisijaisessa syötteessä valitut ylimääräisen maan asetukset.

Käyttö

Valinnainen kullekin tuotteelle

Käytettävissä vain Shopping-mainoksissa

Ajatellaan esimerkiksi, että lähetät tuotetietosi Kauppiaskeskukseen valiten ensisijaiseksi myyntimaaksi Saksan ja ylimääräisiksi myyntimaiksi Itävallan ja Sveitsin. Jos myöhemmin et enää halua mainostaa jotain tuotetta Itävallassa etkä Sveitsissä, voit tällä määritteellä estää tuotteen näkymisen Itävallassa ja Sveitsissä ja näyttää sitä edelleen Saksassa.

Huom. Ensisijainen myyntimaa valitaan, kun lähetät tuotetiedot Kauppiaskeskukseen.

Muoto

Noudattamalla näitä muotoiluohjeita varmistat, että ymmärrämme lähettämäsi datan.

Tyyppi Merkkijono (Unicode-merkit)
Rajoitukset 2 merkkiä Käytä ISO-3166-1 Alpha 2 ‑maakoodia
Toistuva kenttä Enintään 100 kertaa
Tiedostomuoto Esimerkkiarvo
Tekstisyötteet CH, AT
XML-syötteet <g:shopping_ads_excluded_country>CH</g:shopping_ads_excluded_country>
<g:shopping_ads_excluded_country>AT</g:shopping_ads_excluded_country>
Saat lisätietoja Content APIn datan muotoilusta tutustumalla Content API for Shoppingiin.

Ohjeet

Seuraamalla näitä ohjeita varmistat tuotetietojesi laadun.

Vähimmäisvaatimukset

Sinun on noudatettava seuraavia vaatimuksia, jotta tuotteesi mainoksia voidaan näyttää. Jos et noudata näitä vaatimuksia, tuotteesi voi näkyä maissa, joissa et halua niitä esittää.

• Käytä vain tuettuja ISO-3166-2 Alpha 2 ‑maakoodeja.

Esimerkkejä

Toistuvat kentät

Teksti

Jos haluat valita useita poissuljettavia maita, lisää määrite useita kertoja, kerran kutakin maata kohden (suositus).

Esimerkki:
Tuote Lyhyt mekko – musta
title [nimi] Millie Wrayn lyhyt mekko
shopping_ads_excluded_country [shopping-mainosten_poissuljettu_maa] AT
shopping_ads_excluded_country [shopping-mainosten_poissuljettu_maa] CH

Voit erottaa kunkin kohdesijainnin myös pilkulla (,):

AT, CH

XML

Voit määrittää useita XML-syötteeseen sisällytettäviä maita lisäämällä määritteen erikseen kutakin sijaintia varten:

<g:shopping_ads_excluded_country>AT</g:shopping_ads_excluded_country>
<g:shopping_ads_excluded_country>CH</g:</g:shopping_ads_excluded_country>