I det här hjälpcentret hittar du innehåll för både Merchant Center Next och klassiska Merchant Center. Titta efter logotypen längst upp i varje artikel för att se till att du använder artikeln som gäller för din Merchant Center-version.

Om Marknadstrender

En anpassad ikon för artikelrubrik i klassiska Merchant Center.

Klicka här om du vill ha information om marknadsinsikter i Merchant Center Next.

Marknadstrender ger exklusiv åtkomst till detaljhandelsdata på Google som kan hjälpa dig att fatta bättre beslut om din affärsstrategi. Uppgifterna omfattar bästsäljande produkter och de mest konkurrenskraftiga produktprisnivåerna för din bransch.

Fördelar

• Få benchmarkvärden för att bättre förstå och jämföra din position i detaljhandelslandskapet.
  • Ta informationen till hjälp när du fattar affärsbeslut, till exempel produktsortimentet och prissättningsstrategin.
  • Identifiera och öka ansträngningarna att sälja produkter som redan har en konkurrensfördel.

Så fungerar det

Båda är tillgängliga under Tillväxt i priskonkurrensrapporten och visar data för alla länder, medan bästsäljarrapporten visar data för följande länder:

• Argentina (AR)
  • Australien (AU)
  • Österrike (AT)
  • Brasilien (BR)
  • Belgien (BE)
  • Kanada (CA)
  • Chile (CL)
  • Tjeckien (CZ)
  • Danmark (DK)
  • Finland (FI)
  • Frankrike (FR)
  • Tyskland (DE)
  • Grekland (GR)
  • Ungern (HU)
  • Indien
  • Irland (IE)
  • Italien (IT)
  • Japan (JP)
  • Mexiko (MX)
  • Nederländerna (NL)
  • Nya Zeeland (NZ)
  • Norge (NO)
  • Polen (PL)
  • Portugal (PT)
  • Rumänien (RO)
  • Ryssland (RU)
  • Saudiarabien (SA)
  • Slovakien (SK)
  • Sydafrika (ZA)
  • Spanien (ES)
  • Sverige (SE)
  • Schweiz (CH)
  • Turkiet (TR)
  • Ukraina (UA)
  • Förenade Arabemiraten (AE)
  • Förenade kungariket (GB)
  • USA

Ditt konto måste uppfylla behörighetskraven och du måste säkerställa att din eller tredje parts användning av data från Marknadstrender som exporteras från ditt Merchant Center-konto följer användarvillkoren för Merchant Center.