I denne brukerstøtten finner du innhold både om Merchant Center Next og den eldre versjonen av Merchant Center. Se etter logoen øverst i hver artikkel for å forsikre deg om at du leser om Merchant Center-versjonen du faktisk bruker.

Om Markedsstatistikk

Et egendefinert ikon for artikkeloverskrifter i den eldre versjonen av Merchant Center.

Hvis du ser etter informasjon om markedsstatistikk i Merchant Center Next, kan du klikke her.

Med Markedsstatistikk får du eksklusiv tilgang til forhandlerdata på Google, slik at du kan ta veloverveide avgjørelser om forretningsstrategien din. Disse dataene omfatter de bestselgende produktene og de mest konkurransedyktige prispunktene for bransjen.

Fordeler

• Du får referansemål, slik at du kan danne deg et bedre bilde av posisjonen du har på detaljmarkedet, og sammenligne den med andre detaljisters posisjon.
  • Ta enda bedre forretningsavgjørelser – for eksempel om prisstrategi og produktsortiment – på bakgrunn av statistikken i programmet.
  • Identifiser og forsterk tiltakene du har iverksatt for å selge produkter som allerede har et konkurransefortrinn.

Slik fungerer det

Rapporten «Pris – konkurransedyktighet» inneholder data for alle land, mens bestselgerrapporten bare inneholder data for landene som er nevnt nedenfor. Begge rapportene finner du under «Vekst».

• Argentina (AR)
  • Australia (AU)
  • Østerrike (AT)
  • Brasil (BR)
  • Belgia (BE)
  • Canada (CA)
  • Chile (CL)
  • Tsjekkia (CZ)
  • Danmark (DK)
  • Finland (FI)
  • Frankrike (FR)
  • Tyskland (DE)
  • Hellas (GR)
  • Ungarn (HU)
  • India (IN)
  • Irland (IE)
  • Italia (IT)
  • Japan (JP)
  • Mexico (MX)
  • Nederland (NL)
  • New Zealand (NZ)
  • Norge (NO)
  • Polen (PL)
  • Portugal (PT)
  • Romania (RO)
  • Russland (RU)
  • Saudi-Arabia (SA)
  • Slovakia (SK)
  • Sør-Afrika (ZA)
  • Spania (ES)
  • Sverige (SE)
  • Sveits (CH)
  • Tyrkia (TR)
  • Ukraina (UA)
  • De forente arabiske emirater (AE)
  • Storbritannia (GB)
  • USA (US)

Kontoen din må oppfylle minimumskravene, og du må sørge for at både din egen og tredjeparters bruk av Markedsstatistikk-data som eksporteres fra Merchant Center-kontoen din, er i tråd med vilkårene for Merchant Center.