In dit Helpcentrum vindt u content voor zowel Merchant Center Next als de klassieke versie van Merchant Center. Kijk naar het logo bovenaan elk artikel om te controleren of u het artikel gebruikt voor uw Merchant Center-versie.

Over Market Insights

Een eigen icoon voor de artikelkop voor de klassieke versie van Merchant Center.

Klik hier voor informatie over marktinzichten in Merchant Center Next.

Market Insights biedt exclusieve toegang tot detailhandelgegevens op Google waarmee u uw bedrijfsstrategie beter kunt bepalen. Deze gegevens omvatten de best verkochte producten en de meest concurrerende productprijspunten in uw branche.

Voordelen

• Bekijk benchmarks om uw positie in de detailhandel beter te begrijpen en te vergelijken.
  • Gebruik insights om uw zakelijke beslissingen te onderbouwen, zoals uw productassortiment en prijsstrategie.
  • Identificeer en stimuleer activiteiten om producten te verkopen die al een concurrentievoordeel hebben.

Hoe het werkt

Beide opties zijn beschikbaar onder Groei. In het rapport Prijsconscurrentievermogen staan gegevens voor alle landen. Het rapport Bestsellers bevat alleen gegevens voor de volgende landen:

• Argentinië (AR)
  • Australië (AU)
  • Oostenrijk (AT)
  • Brazilië (BR)
  • België (BE)
  • Canada (CA)
  • Chili (CL)
  • Tsjechië (CZ)
  • Denemarken (DK)
  • Finland (FI)
  • Frankrijk (FR)
  • Duitsland (DE)
  • Griekenland (GR)
  • Hongarije (HU)
  • India (IN)
  • Ierland (IE)
  • Italië (IT)
  • Japan (JP)
  • Mexico (MX)
  • Nederland (NL)
  • Nieuw-Zeeland (NZ)
  • Noorwegen (NO)
  • Polen (PL)
  • Portugal (PT)
  • Roemenië (RO)
  • Rusland (RU)
  • Saoedi-Arabië (SA)
  • Slowakije (SK)
  • Zuid-Afrika (ZA)
  • Spanje (ES)
  • Zweden (SE)
  • Zwitserland (CH)
  • Turkije (TR)
  • Oekraïne (UA)
  • Verenigde Arabische Emiraten (AE)
  • Verenigd Koninkrijk (GB)
  • Verenigde Staten (US)

Uw account moet voldoen aan minimale deelnamevereisten en u moet ervoor zorgen dat uw gebruik, of het gebruik door derden, van gegevens van Market Insights die uit uw Merchant Center-account zijn geëxporteerd, in overeenstemming is met de Algemene voorwaarden van Merchant Center.