Ohjekeskuksesta löydät tietoa sekä uudesta että klassisesta Kauppiaskeskuksesta. Etsi logo kunkin artikkelin yläreunasta ja varmista, että se liittyy käyttämääsi Kauppiaskeskuksen versioon.

Markkinakatsaus

Oma kuvake klassisen Kauppiaskeskuksen artikkeliotsikoille.

Jos haluat tietoa uuden Kauppiaskeskuksen markkinakatsauksista, klikkaa tästä.

Markkinakatsaus tarjoaa pääsyn Googlen vähittäiskauppadataan, josta voi olla apua yrityksen strategiaa koskevassa päätöksenteossa. Dataa on saatavilla muun muassa alan myydyimmistä tuotteista ja tuotteiden kilpailukykyisimmistä hintapisteistä.

Edut

• Saat vertailutietoa, jonka avulla voit ymmärtää paremmin asemaasi vähittäiskaupan alalla ja verrata sitä muihin.
  • Saat ideoita ja vinkkejä, joiden avulla voit tehdä perusteltuja liiketoimintapäätöksiä esimerkiksi tuotevalikoimasta ja hinnoittelustrategiasta.
  • Voit tunnistaa tuotteita, jotka tuovat jo kilpailuetua, ja tehostaa niiden myyntiä.

Näin se toimii

Sekä Hinnan kilpailukyky- että Myydyimmät-raportti löytyvät Kasvu-kohdasta. Hinnan kilpailukyky ‑raportti sisältää kaikkien maiden datan, kun taas Myydyimmät-raportin data koskee vain seuraavia maita:

• Argentiina (AR)
  • Australia (AU)
  • Itävalta (AT)
  • Brasilia (BR)
  • Belgia (BE)
  • Kanada (CA)
  • Chile (CL)
  • Tšekki (CZ)
  • Tanska (DK)
  • Suomi (FI)
  • Ranska (FR)
  • Saksa (DE)
  • Kreikka (GR)
  • Unkari (HU)
  • Intia (IN)
  • Irlanti (IE)
  • Italia (IT)
  • Japani (JP)
  • Meksiko (MX)
  • Alankomaat (NL)
  • Uusi-Seelanti (NZ)
  • Norja (NO)
  • Puola (PL)
  • Portugali (PT)
  • Romania (RO)
  • Venäjä (RU)
  • Saudi-Arabia (SA)
  • Slovakia (SK)
  • Etelä-Afrikka (ZA)
  • Espanja (ES)
  • Ruotsi (SE)
  • Sveitsi (CH)
  • Turkki (TR)
  • Ukraina (UA)
  • Arabiemiirikunnat (AE)
  • Yhdistynyt kuningaskunta (GB)
  • Yhdysvallat (US)

Tilisi on täytettävä kelpoisuuteen liittyvät vähimmäisvaatimukset. Sinun on myös varmistettava, että käytät itse ja että kolmannet osapuolet käyttävät Kauppiaskeskus-tililtäsi eksportoitua Markkinakatsaus-dataa Kauppiaskeskuksen käyttöehtojen mukaisesti.