I denne brukerstøtten finner du innhold både om Merchant Center Next og den eldre versjonen av Merchant Center. Se etter logoen øverst i hver artikkel for å forsikre deg om at du leser om Merchant Center-versjonen du faktisk bruker.

Administrer samlinger

Et egendefinert ikon for artikkeloverskrifter i den eldre versjonen av Merchant Center.

Du kan se, endre og slette samlinger eller samlingsfeeder i Merchant Center-kontoen din.

• Endre eksisterende samlinger ved å redigere attributtene i feedfilen og laste opp filen på nytt (eller bruke planlagte hentinger).
  • Slett eksisterende samlinger ved å fjerne dem fra den aktuelle feedfilen og laste den opp på nytt (eller bruke planlagte hentinger).
  • Endre en samlingsfeed ved å redigere den aktuelle filen og laste den opp på nytt (eller bruke planlagte hentinger).
  • Slett eksisterende samlingsfeeder i Merchant Center-kontoen din.

Veiledning

Se samlingen din

Du kan se detaljert informasjon om samlingen i Merchant Center-kontoen din. I den overordnede oversikten ser du opplysninger som samlings-ID, antall tilknyttede produkter, språk og kvalifiseringsstatus.

1. Logg på Merchant Center-kontoen din.
  2. Klikk på Produkter.
  3. Klikk på Alle samlinger.
  4. (Valgfritt) Klikk på filterikonet Filter icon for å justere hvilken informasjon du ser.
  5. Klikk på ID-en for samlingen du vil se.

Slik sletter du en samling

Du kan fjerne samlinger fra Merchant Center-kontoen på flere måter. Det er også viktig å huske at samlinger ikke utløper i Merchant Center-kontoen.

Fjern samlingen: Hvis du oppdaterer samlingene dine via en datafeed, trenger du bare å slette samlingen(e) fra filen og sende inn feeden på nytt. (Dette er den foretrukne løsningen for å fjerne samlinger permanent.)

Fjern samlinger fra Alle samlinger-siden: Følg denne fremgangsmåten for å fjerne samlinger enkeltvis fra Merchant Center uten å sende inn ny produktinformasjon:

1. Logg på Merchant Center-kontoen din.
  2. Klikk på Produkter.
  3. Klikk på Alle samlinger.
  4. Merk av i boksen ved siden av samlingen du vil fjerne, eller merk av i boksen ved siden av samlings-ID-en for å velge alle samlingene på siden.
  5. Klikk på sletteikonet Delete for å fjerne den valgte samlingen. Du kan ikke gjenopprette samlingen når du først har slettet den.

Valgfritt: Hvis du vil fjerne samlingen permanent, må du slette den fra basisfeeden før neste opplasting. Eventuelle samlinger du fjerner fra Alle samlinger-listen, vises igjen når basisfeeden lastes opp på nytt – med mindre du har slettet dataene.