Ohjekeskuksesta löydät tietoa sekä uudesta että klassisesta Kauppiaskeskuksesta. Etsi logo kunkin artikkelin yläreunasta ja varmista, että se liittyy käyttämääsi Kauppiaskeskuksen versioon.

Kokoelmien hallinta

Oma kuvake klassisen Kauppiaskeskuksen artikkeliotsikoille.

Voit katsoa, muokata ja poistaa kokoelmia tai kokoelmasyötteitä Kauppiaskeskus-tililläsi.

• Muokkaa olemassa olevia kokoelmia muuttamalla määritteitä syötetiedostossa ja lataamalla tiedosto uudelleen (tai ajoittamalla päivitykset)
  • Poista olemassa olevia kokoelmia poistamalla ne vastaavasta syötetiedostosta ja lataamalla tiedosto uudelleen (tai ajoittamalla päivitykset)
  • Muokkaa kokoelmasyötettä muuttamalla kyseistä tiedostoa ja lataamalla tiedosto uudelleen (tai ajoittamalla päivitykset)
  • Poista nykyiset kokoelmasyötteet Kauppiaskeskus-tililtä

Ohjeet

Kokoelman katselu

Näet yksityiskohtaiset kokoelmatiedot Kauppiaskeskus-tililtäsi. Ylätason näkymästä näet esimerkiksi kokoelman tunnuksen, linkitettyjen tuotteiden määrän, kielen ja kelpoisuustilan.

1. Kirjaudu Kauppiaskeskus‑tilillesi.
  2. Klikkaa Tuotteet.
  3. Valitse Kaikki kokoelmat.
  4. (Valinnainen) Klikkaa suodatinkuvaketta Filter icon valitaksesi näytettävät tiedot.
  5. Klikkaa sen kokoelman tunnusta, jota haluat katsoa.

Kokoelman poistaminen

Kokoelman voi poistaa Kauppiaskeskus-tililtä useilla eri tavoilla. On myös tärkeää muistaa, että kokoelmat eivät vanhene Kauppiaskeskus-tililtä.

Kokoelman poistaminen: Jos päivität kokoelmia datasyötteen avulla, poista vain kokoelma tiedostosta ja lähetä syöte uudelleen. (Tämä on suositeltu tapa poistaa kokoelma pysyvästi.)

Kokoelman poistaminen Kaikki kokoelmat ‐sivulta: Jos haluat poistaa yksittäisen kokoelman Kauppiaskeskuksesta lähettämättä uusia tuotetietoja, tee näin:

1. Kirjaudu Kauppiaskeskus‑tilillesi.
  2. Klikkaa Tuotteet.
  3. Valitse Kaikki kokoelmat.
  4. Merkitse poistettavan kokoelman vieressä oleva ruutu valituksi tai valitse kaikki sivun kokoelmat klikkaamalla kokoelman tunnuksen vieressä olevaa valintaruutua.
  5. Poista valittu kokoelma klikkaamalla poistokuvaketta Delete. Poistettua kokoelmaa ei voi palauttaa.

Valinnainen: Jos haluat poistaa kokoelman pysyvästi, poista se perussyötteestä ennen seuraavaa latausta. "Kaikki kokoelmat" ‑listasta poistetut kokoelmat tulevat näkyviin uuden perussyötteen lataamisen jälkeen, jos et ole poistanut dataa.