I denne brukerstøtten finner du innhold både om Merchant Center Next og den eldre versjonen av Merchant Center. Se etter logoen øverst i hver artikkel for å forsikre deg om at du leser om Merchant Center-versjonen du faktisk bruker.

Egendefinert etikett 0–4 [custom_label_0–4] (samlinger)

Med egendefinerte etiketter kan du opprette spesifikke filtre du kan bruke i samlingene dine. Bruk disse filtrene for rapportering og budgivning for grupper av samlinger. Informasjonen du oppgir i dette attributtet, vises ikke til kundene.

Du kan for eksempel merke en gruppe samlinger som «kjøkken», «joggesko» eller «sommerkolleksjon».

Merk at attributtet for egendefinert etikett 0–4 [custom_label_0–4] for samlinger ikke er det samme som attributtet for egendefinert etikett 0–4 [custom_label_0–4] som brukes i Shopping-annonser og gratis produktoppføringer, men det fungerer på samme måte.

Bruksområder

Hvis du annonserer for samlingene dine via kampanjer i Google Ads, bruker du egendefinerte etiketter for å gruppere samlinger for rapportering og budgivning.

Attributtene for egendefinerte etiketter er nummerert fra 0 til 4:

• Egendefinert etikett 0 [custom_label_0]
  • Egendefinert etikett 1 [custom_label_1]
  • Egendefinert etikett 2 [custom_label_2]
  • Egendefinert etikett 3 [custom_label_3]
  • Egendefinert etikett 4 [custom_label_4]

Format

Følg disse retningslinjene for formatering for å sikre at Google forstår informasjonen du sender inn.

Finn ut mer om hvordan du sender inn produktinformasjon, blant annet når og hvordan du skal sende inn verdier på engelsk.

Type Streng (Unicode-tegn. Anbefalt: bare ASCII), uten skille mellom store og små bokstaver
Begrensninger 1–100 tegn, opptil 1000 unike verdier i hele kontoen for hvert attributt for tilpassede etiketter (opptil 5000 etiketter totalt)
Gjentatt felt Nei, men du kan opprette opptil fem egendefinerte etiketter nummerert fra custom_label_0 til custom_label_4
Filformat Eksempelverdi
Tekstfeeder sofas
XML-feeder <g:custom_label_0>sofas</g:custom_label_0>

Retningslinjer

Følg disse retningslinjene for å sikre at du sender inn informasjon av høy kvalitet for samlingene dine.

Minstekrav

Dette er kravene du må oppfylle for å kunne vise samlingen din. Hvis du ikke oppfyller disse kravene, blir samlingen din avvist. Du får beskjed om dette på Diagnostikk-siden i Merchant Center-kontoen din.

• Du må bare sende inn én verdi for hvert attributt for egendefinert etikett 0–4 [custom_label_0–4].

• Du kan lage opptil 1000 unike etiketter for hvert attributt for egendefinert etikett 0–4 [custom_label_0-4] i kontoen din (opptil 5000 etiketter totalt, 1000 verdier per attributt). Hvis du sender inn samlinger med egendefinerte etiketter etter at du har overskredet grensen, ser du ikke rapporter om samlinger med disse ekstra etikettene. Det kan også hende du ser andre rapporteringsfeil. Du kan løse problemet ved å redusere antallet unike etiketter og deretter sende inn informasjonen for samlingene på nytt.

Anbefalte fremgangsmåter

Med følgende anbefalte fremgangsmåter kan du optimalisere samlingsinformasjonen din utover de grunnleggende kravene.

• Du kan lage opptil fem egendefinerte etiketter for hver samling: fra egendefinert etikett 0 [custom_label_0] til egendefinert etikett 4 [custom_label_4].
  • Velg en egen definisjon for hver av de fem egendefinerte etikettene.

Eksempler

Definisjoner for egendefinerte etiketter

Lag egne definisjoner for egendefinerte etiketter, og bruk bare én type etikett per attributt. Denne definisjonen er ikke noe du legger inn i Google Ads eller Merchant Center, men den gjør det enklere for deg å avgjøre hvilke verdier du skal ta med.

Egendefinert etikett 0

Attributt Egendefinert etikett 0 [custom_label_0]
Definisjonen din Sesong
Eksempelverdier vinter, vår, sommer, høst

Egendefinert etikett 1

Attributt Egendefinert etikett 1 [custom_label_1]
Definisjonen din Tekstiler
Eksempelverdier gardiner, pledd

Egendefinert etikett 2

Attributt Egendefinert etikett 2 [custom_label_2]
Definisjonen din Løpeutstyr for kvinner
Eksempelverdier tights, T-skjorter

Egendefinert etikett 3

Attributt Egendefinert etikett 3 [custom_label_3]
Definisjonen din Vinterskosamling
Eksempelverdier støvler, skistøvler