I denne brukerstøtten finner du innhold både om Merchant Center Next og den eldre versjonen av Merchant Center. Se etter logoen øverst i hver artikkel for å forsikre deg om at du leser om Merchant Center-versjonen du faktisk bruker.

Overskrift [headline] (samlinger)

Et egendefinert ikon for artikkeloverskrifter i den eldre versjonen av Merchant Center.

Bruk attributtet for overskrift [headline] for å legge til en kort beskrivelse av samlingen din. Folk legger først og fremst merke til overskriften, så det er en god idé å fremheve aspekter ved samlingen som hjelper kundene med handleprosessen.

Bruksområder

Optional Valgfritt, men anbefales.

Hvis du ikke oppgir noen overskrift, kan det hende at vi viser en alternativ tekst som for eksempel viser butikknavnet eller domenenavnet ditt.

Format

Følg disse retningslinjene for formatering for å sikre at Google forstår informasjonen du sender inn.

Finn ut mer om hvordan du sender inn produktinformasjon, blant annet når og hvordan du skal sende inn verdier på engelsk.

Type Streng (Unicode-tegn, anbefalt: bare ASCII)
Begrensninger 1–150 tegn
Gjentatt felt Ja
Filformat Eksempelverdi
Tekst (TSV) Se de nye, eksklusive skinnsofaene våre
XML (feeder) <headline>Se de nye, eksklusive skinnsofaene våre</headline>

Retningslinjer

Følg disse retningslinjene for å sikre at du sender inn informasjon av høy kvalitet for samlingene dine.

Minstekrav

Dette er kravene du må oppfylle for å kunne vise samlingen din. Hvis du ikke oppfyller disse kravene, blir samlingen din avvist. Du får beskjed om dette på Diagnostikk-siden i Merchant Center-kontoen din.

Merk: Hvis overskriften er lengre enn maksimumsgrensen for antall tegn, avkortes den av Google slik at den passer. Du får en advarsel om at overskriften er avkortet.

• Ikke overskrid grensen på 150 tegn.
  • Bruk en relevant overskrift med en tydelig beskrivelse av samlingen.
  • Beskriv samlingen som vises på landingssiden din. Sørg for at overskriften beskriver samlingen du tilknytter med attributtet for link [link] eller mobillink [mobile_link].
  • Bruk profesjonelt språk som er grammatisk korrekt. Språk uten språkfeil er enklere å forstå og ser mer profesjonelt ut, noe som kan føre til flere klikk. Unngå visse salgstriks, som bruk av bare store bokstaver, symboler, HTML-tagger og markedsføringstekst. Finn ut mer om de redaksjonelle og profesjonelle kravene
  • Unngå ord fra andre språk med mindre de er lette å forstå, for eksempel et produkt med utenlandsk navn eller tittel.
  • Ikke bruk store bokstaver for å fremheve noe. Store bokstaver er vanlig i nettsøppel og upålitelige annonser. Du kan likevel bruke store bokstaver der det er passende, blant annet for forkortelser, land og valuta (f.eks. ADHD, UNICEF, EU og NOK).
  • Ikke ta med kampanjetekst med informasjon om pris, tilbudspris, salgsdatoer, frakt, leveringsdato, annen tidsrelatert informasjon eller navnet på bedriften din.
  • Ikke bruk ekstra mellomrom. Hvis du har tegn til overs, kan du heller bruke dem til å beskrive samlingen på en enda bedre måte.

Anbefalte fremgangsmåter

Med følgende anbefalte fremgangsmåter kan du optimalisere samlingsinformasjonen din utover de grunnleggende kravene.

• Vær spesifikk og bruk nøyaktige søkeord. Jo mer spesifikk informasjonen i overskriften er, desto enklere er det for brukerne å gjenkjenne produktene de søker etter.
  • Oppgi de mest relevante funksjonene og visuelle kjennetegnene for samlingen din, for eksempel «Skinnsofaer» og «Sommerhagemøbler».

Eksempler

Sofasamling

Produktinformasjon for en sofasamling
Attributt Verdi
ID [id] Sofaer 2019
Overskrift [headline] Skinnsofaer klare til å tas med hjem