In dit Helpcentrum vindt u content voor zowel Merchant Center Next als de klassieke versie van Merchant Center. Kijk naar het logo bovenaan elk artikel om te controleren of u het artikel gebruikt voor uw Merchant Center-versie.

Kop [headline] (collecties)

Een eigen icoon voor de artikelkop voor de klassieke versie van Merchant Center.

Gebruik het kenmerk kop [headline] om een korte beschrijving van uw collectie toe te voegen. De kop van uw advertentie valt het meest op. Het is dus een goed idee om aspecten van uw collectie te benadrukken die klanten helpen tijdens het winkelen.

Wanneer te gebruiken

Optional Optioneel, maar aanbevolen.

Als u geen kop opgeeft, kunnen we alternatieve tekst weergeven met bijvoorbeeld uw winkelnaam of domeinnaam.

Indeling

Volg deze richtlijnen voor de indeling, zodat Google uw ingediende gegevens begrijpt.

Bekijk het artikel over productgegevens indienen voor meer informatie over wanneer en hoe u waarden in het Engels indient

Type Tekenreeks (Unicode-tekens, aanbevolen: alleen ASCII)
Limieten 1-150 tekens
Herhaald veld Ja
Bestandsindeling Voorbeeldwaarde
Tekst (tsv) Bekijk onze nieuwe collectie leren banken van topkwaliteit
XML (feeds) <headline>Bekijk onze nieuwe collectie leren banken van topkwaliteit</headline>

Richtlijnen

Volg deze richtlijnen om uw collecties van duidelijke gegevens te voorzien.

Minimum vereisten

Dit zijn de vereisten waaraan u moet voldoen om uw collectie weer te geven. Als u niet aan deze vereisten voldoet, keuren we uw collectie af. Dit kunt u zien op de pagina 'Diagnostische gegevens' van uw Merchant Center-account.

Opmerking: Als uw kop niet binnen de tekenlimiet past, zal Google de kop inkorten om deze passend te maken. U ontvangt een waarschuwing die aangeeft dat de kop is ingekort.

• Zorg dat de maximumlengte van 150 tekens niet wordt overschreden.
  • Gebruik een relevante kop waarmee uw collectie duidelijk wordt beschreven.
  • Beschrijf de collectie die op uw landingspagina te zien is. Zorg dat uw kop de collectie beschrijft waarnaar u linkt met de kenmerken link [link] of mobiele link [mobile_link].
  • Gebruik professionele en grammaticaal correcte taal. Correcte grammatica is gemakkelijker te begrijpen en geeft u een meer professionele uitstraling, wat kan leiden tot meer klikken. Vermijd ongebruikelijke methoden om aandacht te trekken, zoals het gebruik van alleen hoofdletters, symbolen, html-tags of promotionele tekst. Meer informatie over de redactionele en professionele vereisten
  • Gebruik geen woorden uit vreemde talen, tenzij ze heel gangbaar zijn, zoals een product met een buitenlandse naam of titel.
  • Gebruik geen hoofdletters om iets te benadrukken. Tekst in hoofdletters komt namelijk vaak voor in spam en onbetrouwbare advertenties. Natuurlijk moet u wel hoofdletters gebruiken waar dat gebruikelijk is, zoals voor bepaalde afkortingen, telefoonnummers, landnamen en valuta (bijvoorbeeld ADHD, 0800-BEL-NU, VK en USD).
  • Neem geen promotietekst op zoals prijs, uitverkoopprijs, verkoopdatums, verzendinformatie, bezorgdatum, andere tijdgerelateerde informatie of de naam van uw bedrijf.
  • Gebruik geen extra spaties. Gebruik het beschikbare tekenaantal juist om uw collectie effectiever te omschrijven.

Praktische tips

Met deze praktische tips kunt u uw collectiegegevens optimaliseren voor de beste resultaten.

• Wees specifiek en gebruik nauwkeurige zoekwoorden. Hoe specifieker u bent in de kop, hoe gemakkelijker gebruikers de producten die ze zoeken, kunnen vinden.
  • Vermeld de meest relevante eigenschappen en visuele kenmerken van uw collectie, zoals 'Collectie leren banken' en 'Tuinmeubilair voor de zomer'.

Voorbeelden

Bankcollectie

Productgegevens voor een collectie banken
Kenmerk Waarde
Id [id] Banken 2019
Kop [headline] Leren banken klaar om mee naar huis te nemen