I denne brukerstøtten finner du innhold både om Merchant Center Next og den eldre versjonen av Merchant Center. Se etter logoen øverst i hver artikkel for å forsikre deg om at du leser om Merchant Center-versjonen du faktisk bruker.

Mobillink [mobile_link] (samlinger)

Et egendefinert ikon for artikkeloverskrifter i den eldre versjonen av Merchant Center.

Med attributtet for mobillink [mobile_link] kan du sende inn en nettadresse som går til en mobiloptimalisert versjon av landingssiden for samlingen din. Dette er den endelige nettadressen for landingssiden for mobilenheter, og denne mobilversjonen vises til brukere på blant annet telefoner og nettbrett.

Når du bruker dette attributtet, får du tilgang til ekstra rapporter i Merchant Center om potensielle problemer med de mobiloptimaliserte landingssidene dine. Ved å lage et mobiloptimalisert nettsted kan du sikre at samlingen din vises riktig og potensielt lastes inn raskere på mobilenheter.

Bruksområder

Hvis du sender inn attributtet for mobillink [mobile_link] i tillegg til attributtet for link [link], sendes alle brukere på mobilenheter til landingssiden som er spesifisert i attributtet for mobillink.

Format

Følg disse retningslinjene for formatering for å sikre at Google forstår informasjonen du sender inn.

Finn ut mer om hvordan du sender inn produktinformasjon, blant annet når og hvordan du skal sende inn verdier på engelsk.

Type Nettadresse (inkludert http eller https), bare ASCII-tegn og i samsvar med RFC 3986
Begrensninger 1–500 tegn
Gjentatt felt Nei
Filformat Eksempelverdi
Tekstfeeder https://www.m-example.com/asp/sp.asp?cat=12&id=1030
XML-feeder <g:mobile_link>https://www.m-example.com/asp/sp.asp?cat=12&id=1030</g:mobile_link>

Retningslinjer

Følg disse retningslinjene for å sikre at du sender inn informasjon av høy kvalitet for samlingene dine.

Minstekrav

Dette er kravene du må oppfylle for å kunne vise samlingen din. Hvis du ikke oppfyller disse kravene, blir samlingen din avvist. Du får beskjed om dette på Diagnostikk-siden i Merchant Center-kontoen din.

• Følg kravene for attributtet for link [link] når du sender inn verdier for attributtet for mobillink [mobile_link].
  • Send inn en verdi for linkattributtet. Dette er siden brukere av datamaskiner ser.

Anbefalte fremgangsmåter

Med følgende anbefalte fremgangsmåter kan du optimalisere samlingsinformasjonen din utover de grunnleggende kravene.

• Følg de anbefalte fremgangsmåtene for linkattributtet når du sender inn en verdi for attributtet for mobillink [mobile_link].
  • Bruk en link til en landingsside som gjengis riktig på mobilenheter. Det finnes noen elementer du bør unngå å bruke på landingssiden din, blant annet elementer med Flash, Silverlight og ActiveX. Finn ut mer om hvordan du lager mobiloptimaliserte nettsteder

Eksempler

Sofasamling

Produktinformasjon for en sofasamling
Attributt Verdi
ID [id] Sofaer_sesongtilbud_Q1_2020
Mobillink [mobile_link] https://mobile.example.com/sofaer/
Link [link] https://example.com/sofaer/