Retningslinjer for Markedsstatistikk

Gjennom Markedsstatistikk-programmet kan du se rapportene Pris – konkurransedyktighet og Bestselgere i Merchant Center. Hvis du er kvalifisert, kan du gå til Vekst og klikke på Administrer programmer for å slå på Markedsstatistikk.

Hvem er kvalifisert?

Merchant Center-kontoadministratorer kan slå på Markedsstatistikk. Rapportene under Markedsstatistikk er underlagt vilkårene for bruk av Merchant Center.

I tillegg må kontoen du bruker med programmet, oppfylle visse minstekrav for deltakelse i Shopping-annonser, Shopping Actions eller ubetalte oppføringer.

Bruk

Markedsstatistikk-rapporter er bare tilgjengelige for intern bruk av selgeren eller de som handler på vegne av selgeren. Markedsstatistikk-dataene kan ikke selges på nytt, vises offentlig, annonseres eller samles inn for flere selgere. I forbindelse med Markedsstatistikk-programmet betyr «selger» virksomheten som eier domenet der produktene selges, eller som selger produktene på en markedsplass.

Du må sørge for at all bruk – altså både din og tredjeparters bruk – av Markedsinnsikt-data som eksporteres fra Merchant Center-kontoen din, overholder retningslinjene for Markedsinnsikt-programmet.

Linker til beslektet innhold