Retningslinjer for Markedsinnsikt

Med Markedsstatistikk kan du se rapportene Pris – konkurransedyktighet‌LINK 1 og Bestselgere‌LINK 2 i Merchant Center. Hvis du er kvalifisert, kan du gå til Vekst og klikke på Administrer programmer for å slå på Markedsinnsikt.

Hvem er kvalifisert?

Merchant Center-kontoadministratorer kan slå på Markedsinnsikt. Rapportene under Markedsinnsikt er underlagt vilkårene for bruk av Merchant Center.

I tillegg må kontoen som bruker programmet, oppfylle visse minstekrav for deltakelse i Shopping-annonser, Kjøp på Google eller gratis produktoppføringer.

Bruk

Markedsstatistikk-rapporter er bare tilgjengelige for intern bruk av forhandleren eller de som handler på vegne av forhandleren. Markedsstatistikk-data kan ikke videreselges, vises offentlig, annonseres eller samles inn for flere bedrifter. For Markedsinnsikt betyr «forhandler» bedriftsenheten som eier domenet til produktene som selges, eller som selger produkter på en markedsplass.

Du må sørge for at både din egen og tredjeparters bruk av Markedsinnsikt-data som eksporteres fra Merchant Center-kontoen din, er i tråd med retningslinjene for Markedsinnsikt-programmet.

Tilgjengelighet

Både rapporten Pris – konkurransedyktighet og Bestselgere-rapporten er tilgjengelige i alle land. Rapporten Pris – konkurransedyktighet kan imidlertid vise data for alle land, mens Bestselgere-rapporten foreløpig bare kan vise data for disse landene:

• Australia
  • Østerrike
  • Brasil
  • Belgia
  • Canada
  • Tsjekkia
  • Danmark
  • Frankrike
  • Tyskland
  • Ungarn
  • India
  • Irland
  • Italia
  • Japan
  • Liechtenstein
  • Mexico
  • Nederland
  • New Zealand
  • Norge
  • Polen
  • Portugal
  • Romania
  • Russland
  • Slovakia
  • Spania
  • Sverige
  • Sveits
  • Tyrkia
  • Ukraina
  • Storbritannia
  • USA

Linker til beslektet innhold