Markkinakatsaus-käytäntö

Markkinakatsaus ‑ohjelman käyttäjänä näet Hinnan kilpailukyky- ja Myydyimmät-raportit Kauppiaskeskuksessa. Jos täytät ehdot, klikkaa Kasvu-osiosta "Ylläpidä ohjelmia" liittyäksesi Markkinakatsaus-ohjelmaan.

Kuka voi liittyä?

Kauppiaskeskus-tilin järjestelmänvalvojat voivat ottaa Markkinakatsaus-ohjelman käyttöön. Markkinakatsauksen raportteihin sovelletaan Kauppiaskeskuksen käyttöehtoja.

Lisäksi ohjelmaan osallistuvan tilin on täytettävä Shopping-mainoksiin, Osta Googlen kautta ‑palveluun tai maksuttomiin tuotetietoihin liittyvät osallistumisen vähimmäisvaatimukset.

Käyttö

Markkinakatsaus-raportit ovat saatavilla vain jälleenmyyjän tai jälleenmyyjää edustavan tahon sisäiseen käyttöön. Markkinakatsaus-dataa ei saa myydä edelleen, näyttää julkisesti tai käyttää mainonnassa, eikä eri yrityksiä koskevaa dataa saa koota yhteen. Markkinakatsauksessa "jälleenmyyjä" tarkoittaa liiketoimintayksikköä, joka omistaa tuotteiden myyntiin käytettävän verkkotunnuksen tai joka myy tuotteita kauppapaikassa.

Sinun on varmistettava, että käytät tai kolmannet osapuolet käyttävät Kauppiaskeskus-tililtäsi ladattua Markkinakatsaus-dataa Markkinakatsaus-käytännön mukaisesti.

Saatavuus

Hintakilpailukyky- ja Myydyimmät-raportit ovat käytettävissä kaikissa maissa. Hinnan kilpailukyky ‑raportti voi näyttää kaikkia maita koskevaa dataa, kun taas Myydyimmät-raportti voi tällä hetkellä näyttää vain seuraavien maiden dataa:

• Australia
  • Itävalta
  • Brasilia
  • Belgia
  • Kanada
  • Tšekin tasavalta
  • Tanska
  • Suomi
  • Ranska
  • Saksa
  • Unkari
  • Intia
  • Irlanti
  • Italia
  • Japani
  • Meksiko
  • Alankomaat
  • Uusi-Seelanti
  • Norja
  • Puola
  • Portugali
  • Romania
  • Venäjä
  • Slovakia
  • Espanja
  • Ruotsi
  • Sveitsi
  • Turkki
  • Ukraina
  • Yhdistynyt kuningaskunta
  • Yhdysvallat