Veiledning for programtilgang

Konfigurer Shopping Actions

Registrer deg for Shopping Actions ved å velge det når du registrerer deg for Merchant Center, eller klikk på Vekst i navigasjonsmenyen til venstre og deretter på Administrer programmer. Velg Shopping Actions fra listen over tilgjengelige programmer.

Du kan stoppe og starte konfigureringen når som helst. Når du har startet konfigureringen, legges Shopping Actions automatisk til i listen over ventende oppgaver på Oversikt-siden.

Fullfør konfigureringen

Gjør følgende når du skal konfigurere Shopping Actions:

Du må også konfigurere bankinformasjon, legge inn skatteregistreringsnummer og gjennomføre en identitetsbekreftelse.

Kundeservicekontakt

For Shopping Actions kreves det at du oppgir kontaktinformasjon til kundeservice, slik at brukerne kan få hjelp med eventuelle kjøps-, frakt- eller produktproblemer.

Du kan også velge om brukerne skal få mulighet til å abonnere på e-poster med markedsføring når de betaler. Denne innstillingen kan justeres når som helst.