Veiledning for programtilgang

Konfigurer Kjøp på Google

Shopping Actions has a new name! Shopping Actions is now Buy on Google. You’ll see the new name across the help center. Learn more

Registrer deg for Kjøp på Google ved å velge det når du registrerer deg for Merchant Center, eller klikk på Vekst på navigasjonsmenyen til venstre og deretter på Administrer programmer.

Veiledning

Gjør følgende når du skal konfigurere Kjøp på Google:

Kundeservicekontakt

Kjøp på Google krever at du har en kundeservicekontakt, slik at brukerne kan få hjelp med eventuelle problemer de opplever når de handler hos deg.

Når du konfigurerer kundeservicekontakten, kan du velge å invitere brukerne til å abonnere på e-post fra deg med markedsføring når de betaler. Denne innstillingen kan justeres når som helst.