Toelatingsgids

Shopping Actions instellen

U kunt zich op twee manieren aanmelden voor Shopping Actions: selecteer dit programma wanneer u zich aanmeldt voor Merchant Center of klik in het navigatiemenu aan de linkerkant op Groei en vervolgens op Programma's beheren. Selecteer Shopping Actions in de lijst met beschikbare programma's.

U kunt de configuratie op elk gewenst moment starten en stoppen. Als u eenmaal met de configuratie bent begonnen, wordt Shopping Actions automatisch toegevoegd aan uw lijst met uit te voeren taken op het overzichtsscherm.

Configuratie voltooien

U moet het volgende doen wanneer u Shopping Actions instelt:

U moet ook uw bankgegevens en btw-nummer opgeven en een identiteitsverificatie doorlopen.

Contact met de klantenservice

Voor Shopping Actions heeft u een klantenservice nodig waarmee gebruikers contact kunnen opnemen bij problemen met aankopen, verzendingen of producten.

U kunt ook aangeven of u gebruikers tijdens de betaling wilt uitnodigen om zich te abonneren op uw marketingmails. Deze instelling kan op elk gewenst moment worden aangepast.