Toelatingsgids

Kopen op Google instellen

Shopping Actions has a new name! Shopping Actions is now Buy on Google. You’ll see the new name across the help center. Learn more about name changes

U kunt zich op twee manieren aanmelden voor Kopen op Google: door dit programma te selecteren wanneer u zich aanmeldt voor Merchant Center of door in het navigatiemenu aan de linkerkant te klikken op Groei en vervolgens op Programma's beheren.

Instructies

Als u Kopen op Google instelt, moet u het volgende doen:

Contact met de klantenservice

Voor Kopen op Google heeft u een klantenservice nodig waarmee gebruikers contact kunnen opnemen bij eventuele problemen met aankopen.

Als u een e-mailadres voor contact met uw klantenservice instelt, kunt u gebruikers bij het afrekenen uitnodigen om zich op uw marketingmails te abonneren. Deze instelling kan op elk gewenst moment worden aangepast.