In dit Helpcentrum vindt u content voor zowel Merchant Center Next als de klassieke versie van Merchant Center. Kijk naar het logo bovenaan elk artikel om te controleren of u het artikel gebruikt voor uw Merchant Center-versie.

Problemen met de badgecode voor Google Klantenreviews oplossen

Een eigen icoon voor de artikelkop voor de klassieke versie van Merchant Center.

In het artikel worden enkele veelvoorkomende fouten beschreven die zich kunnen voordoen tijdens de implementatie van de badgecode voor Google Klantenreviews.

De badge is niet zichtbaar en andere weergaveproblemen

De badge kan een van de volgende vormen hebben:

• Zwevend: de badge verschijnt links- of rechtsonder op de pagina.
  • Inline: de badge verschijnt op de plaats waar u het fragment heeft ingevoegd.
  • Met winkelbeoordeling: de badge bevat de sterbeoordeling, indien van toepassing.
  • Zonder winkelbeoordeling: de badge bevat geen sterbeoordeling.

Als de badge niet zichtbaar is op de pagina, zoekt u naar de volgende mogelijke oorzaken van problemen:

Probleem Diagnose
Toegang tot de pagina op het mobiele apparaat De Google Klantenreviews-badge wordt niet weergegeven op telefoons of tablets
De HTML-bron bevat geen code voor de badge en de taal Bekijk de HTML-bron in de browser en controleer of precies één instantie van de badgecodeblokken voorkomt op de pagina.
De badge valt buiten het scherm of wordt geblokkeerd door andere elementen De badge wordt mogelijk weergegeven buiten de grenzen van het zichtbare gebied. Probeer verticaal en horizontaal over de pagina te scrollen om de badge te zien.
De badgetekst is altijd in het Engels, ongeacht de taalinstelling. De sterbeoordelingen worden in het grijs weergegeven Dit gebeurt standaard als de drempelwaarde om beoordelingen te tonen nog niet is bereikt. Uw bedrijf moet in de afgelopen 12 maanden genoeg unieke reviews uit een bepaald land hebben gekregen op Google Klantenreviews of via onze onafhankelijke reviewpartners om aan deze drempelwaarde te voldoen. Het vereiste aantal reviews kan per verkoper verschillen, maar de meeste verkopers kunnen een beoordeling krijgen nadat er minimaal 100 geschikte reviews zijn verzameld.
Een winkelbeoordeling wordt in sommige kolommen getoond, maar in andere niet De badge geeft winkelbeoordelingen in een land weer

Er doen zich JavaScript-fouten voor op de pagina

In de volgende tabel ziet u veelvoorkomende oorzaken van problemen met JavaScript:

Probleem Diagnose
Verkoper-ID ontbreekt of is ongeldig

Als u de badgecode implementeert, is de verkoper-ID (merchant_id) vereist. U moet de bijbehorende waarde instellen in de aanroep van de functie render() binnen het JavaScript-blok van de badge. De verkoper-ID is te vinden in het Google Merchant Center.

DOCTYPE moet HTML 5 zijn

Zorg dat DOCTYPE HTML5 is voor alle pagina's waarop u het fragment gebruikt:

<!DOCTYPE html>

position is ongeldig

De waarde van de optionele parameter position kan een van de volgende tekenreeksen zijn:

• BOTTOM_LEFT
  • BOTTOM_RIGHT
  • INLINE

lang is ongeldig

De parameter lang [taal] in het taalblok moet een van deze waarden hebben. De waarde moet een tekenreeks zijn die wordt omsloten door aanhalingstekens. Als u geen waarde opgeeft voor de taal, wordt de taalinstelling van de browser van de gebruiker overgenomen.
Uw browser wordt niet ondersteund Uw browser moet HTML5 ondersteunen. Update uw browser naar de nieuwste versie.