I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Fejlfinding af modulet til undersøgelsestilvalg

Et tilpasset ikon for artiklens overskrift i det klassiske Merchant Center

Denne artikel beskriver nogle almindelige fejl, som kan opstå ved implementering af modulet til undersøgelsestilvalg.

Modulet til undersøgelsestilvalg er ikke synligt

Hvis modulet til undersøgelsestilvalg ikke er synligt på bekræftelsessiden, skal du se efter følgende mulige problemkilder:

Problem Diagnose
HTML-kodekilden indeholder ikke koden, der aktiverer modulet til undersøgelsestilvalg Se HTML-kilden i din browser, og tjek, at præcis én forekomst af blokken med koden, der aktiverer modulet til undersøgelsestilvalg, vises på siden.
Modulet til undersøgelsestilvalg er uden for skærmen eller blokeret af andre elementer Modulet gengives måske uden for grænserne af det synlige område. Prøv at rulle.
Din browser er ikke understøttet Din browser skal understøtte HTML 5. Opdater den til den nyeste version.
Integration af e-handelsplatform Nogle e-handelsplatforme kan have kompatibilitetsproblemer. Kontakt din e-handelsudbyder for at blive klogere på mulighederne for implementering.
Bekræftelsesside på et andet domæne Hvis din betalingsproces bruger en tredjepartsløsning til behandling af betalinger, skal den omdirigere tilbage til en bekræftelsesside på dit domæne.
Tilstanden for modulet til undersøgelsestilvalg er føjet til koden, der er føjet til Google Tag Manager Google Tag Manager kan i øjeblikket ikke bruges til integration af koden til undersøgelsestilvalg.

Der opstår JavaScript-fejl på siden

Følgende tabel viser almindelige kilder til problemer med JavaScript i modulet for undersøgelsestilvalg:

Problem Diagnose
Pladsholderværdier Erstat pladsholderen ovenfor med dine websitespecifikke, dynamiske værdier
Der mangler en obligatorisk parameter

Ved implementering af koden, der aktiverer modulet til undersøgelsestilvalg, kræves følgende moduler:

• merchant_id
  • order_id (ordre-id)
  • email (mail)
  • delivery_country (leveringsland)
  • estimated_delivery_date (forventet leveringsdato)
DOCTYPE skal være HTML 5

Sørg for, at din ordrebekræftelsesside anvender HTML 5 DOCTYPE:

<!DOCTYPE html>

estimated_delivery_date [forventet leveringsdato] er ugyldig Datoen skal være i formatet YYYY-MM-DD, hvor YYYY er årstallet med fire cifre, MM er måneden med to cifre og DD er dagen med to cifre. Værdien er en streng og skal være omgivet af anførselstegn. For eksempel "2016-09-13".
opt_in_style [tilvalgsstil] er ugyldig

Værdien af parameteren opt_in_style kan være en af følgende strenge

• "CENTER_DIALOG"
  • "BOTTOM_RIGHT_DIALOG"
  • "BOTTOM_LEFT_DIALOG"
  • "TOP_RIGHT_DIALOG"
  • "TOP_LEFT_DIALOG"
  • "BOTTOM_TRAY"
Websitet bruger ikke HTTPS Alle bekræftelsessider skal bruge HTTPS
Uoverensstemmelse i websitets adresse Koden, der aktiverer modulet til undersøgelsestilvalg, skal implementeres på samme websiteadresse som den, der er bekræftet og gjort krav på i Merchant Center. Dette problem giver typisk en 404 JavaScript-fejl

Undersøgelsen modtages ikke

Problem Diagnose
Forkert mailadresse Sørg for, at du angiver korrekt formaterede mailadresser til modulet, ellers bliver undersøgelsesmails ikke leveret, som de skal.
Forkerte landekoder Sørg for, at du indtaster korrekte landekoder i modulet til undersøgelsestilvalg. Denne værdi skal være i formatet ISO 3166-1 alpha-2. Hvis der indtastes forkerte landekoder, vil der ikke blive genereret en fejl, men undersøgelsen vil ikke blive indstillet.
Der er ikke gået tilstrækkelig lang tid

Sørg for, at ESTIMATED_DELIVERY_DATE for ordren er passeret. Kunder, som tilvælger undersøgelsen, modtager en mail, der beder dem om at bedømme deres oplevelse, et par dage efter den forventede leveringsdato, som du angav for ordren i modulet til undersøgelsestilvalg.

Derudover kan de oplysninger, der vises på Merchant Center-graferne, være forsinket op til en uge.