Siirtoajan ilmaiseva tunniste [transit_time_label]

Jos siirtoajat vaihtelevat eri tuoteryhmien välillä, käytä siirtoajan tunnisteen määritettä [transit_time_label] ja liitä se vastaaviin tuotteisiin syötteessäsi. Kauppiaskeskuksen toimitusasetuksissa voit määrittää siirtoajan tunnisteilla oman siirtoajan kullekin aiemmin määritellylle tuoteryhmälle. Siirtoaikojen tunnisteiden avulla voit antaa asiakkaillesi tarkemman arvion toimituspäivästä, mikä saattaa vaikuttaa myönteisesti heidän ostopäätökseensä.

Käyttötilanne

• Valinnainen kullekin tuotteelle

Muoto

Noudattamalla näitä muotoiluohjeita varmistat, että Google ymmärtää lähettämäsi datan.

Lue lisää tuotetietojen lähettämisestä saadaksesi tarkempia tietoja siitä, milloin ja miten arvoja tulee lähettää englanniksi

Tyyppi Unicode-merkit (suositus: vain ASCII)
Toistuva kenttä Ei
Tyyppi Unicode-merkit (suositus: vain ASCII)
Toistuva kenttä Ei
Tiedostomuoto Esimerkki merkinnästä
Teksti Koiranruoka
XML-syötteet <g: transit_time_label>Koiranruoka</g: transit_time_label>

Saat lisätietoja Content APIn datan muotoilusta tutustumalla Content API for Shoppingiin.

Ohjeet

Seuraamalla näitä ohjeita varmistat, että tuotetietosi ovat laadukkaita.

Vähimmäisvaatimukset

Sinun on noudatettava seuraavia vaatimuksia, jotta tuotteesi voidaan näyttää. Jos et noudata näitä vaatimuksia, tuotteesi hylätään. Ilmoitamme hylkäyksestä Kauppiaskeskus-tilisi Diagnostiikka-sivulla.

• Älä käytä virheellisiä Unicode-merkkejä. Näitä merkkejä syntyy tyypillisesti tiedoston koodausprosessin aikana. Voit välttää ne käyttämällä UTF-8-koodausta. Voit estää koodausongelmat lähettämällä tiedostot pakatussa muodossa. Esimerkkejä virheellisistä Unicode-merkeistä:
    • ohjausmerkit (esimerkiksi U+200D)
    • funktiomerkit
    • yksityiset alueen merkit
    • sijaismerkit
    • käyttämättömät koodipisteet.
  • Tuotteella voi olla vain yksi siirtoajan tunniste. Jokaiselle varastolle tai varastoyhdistelmälle tulisi luoda oma siirtoajan tunniste. Esimerkki: Jos varastoja on kolme, pitäisi luoda seuraavat tunnisteet:
    • Varasto 1
    • Varasto 2
    • Varasto 3
    • Varastot 1 ja 2
    • Varastot 1 ja 3
    • Varastot 2 ja 3
    • Varastot 1, 2 ja 3

Parhaat käytännöt

Näiden parhaiden käytäntöjen avulla voit ylittää perusvaatimukset ja optimoida tuotetietojesi toiminnan.

• Tämä ominaisuus toimii parhaiten, jos toimitusaika vaihtelee tuotteidesi välillä. Näin voi olla, jos lähetät tuotteita esimerkiksi eri kuljetusyhtiöiden välityksellä, eri paikoissa sijaitsevista varastoista tai käyttämällä eri toimituspalveluita (maateitse, 2 päivää jne.).
  • Tuotteilla, joihin liität siirtoaikojen tunnisteita, tulee olla yhdenmukaiset toimitusajat, jotka eivät vaihdu usein. Siirtoaikojen tunnisteiden päivittyminen luetteloon voi kestää 24 tuntia, joten tunnisteita ei ehkä kannata käyttää, jos siirtoajat tai varastotilanne muuttuvat arkipäivän aikana.
  • Jos siirtoaikojen tunnisteita ei kannata käyttää kaikille tuotteillesi, harkitse niiden käyttämistä tietyille tuotteille, jotka hyötyvät eniten mahdollisimman tarkoista toimitusaika-arvioista (esimerkiksi eniten myydyt tuotteet, jotka ovat aina perillä kahdessa päivässä).

Esimerkkejä

• Useimmat tuotteistasi toimitetaan nopeasti ilmateitse, mutta myyt myös litiumparistoja sisältävää elektroniikkaa, joka on toimitettava maateitse. Valitse siirtoajan tunnisteeksi esimerkiksi "elektroniikka" ja liitä siihen pidempi siirtoaika, jotta asiakkaasi tietävät, että näiden tuotteiden toimitus kestää hieman kauemmin.
  • Sinulla on useita varastoja. Varastoissasi on keskenään eri valikoimat, mutta pidät huolta siitä, että jokaisessa on suosittuja tuotteita (esimerkiksi wc-paperia), jotta voit tarjota kahden päivän maksuttoman toimituksen maateitse. Valitse siirtoajan tunnisteeksi esimerkiksi "2pv" ja liitä siihen siirtoaika 0-2, jotta asiakkaasi tietävät, että takaat nopean toimituksen kaikkein tärkeimmille tuotteille.
  • Valikoimasi on jaettu kolmeen varastoon Helsingissä, Tampereella ja Oulussa. Toimitusaika riippuu asiakkaan tilauksesta: Helsingissä asuva asiakas voi saada tilauksensa nopeasti, jos tuotteet tulevat Helsingin varastolta, mutta toimitusaika on pidempi, jos tilatut tuotteet tulevat Oulusta. Valitse siirtoajan tunnisteiksi esimerkiksi "HKI", "TKU" ja "OUL" ja liitä ne näitä sijainteja vastaaviin tuotteisiin. Liitä sitten tunnisteisiin siirtoajat sen perusteella, kauanko tuotteiden toimitus kestää eri puolilta maata. Esimerkiksi "HKI"-tunnisteella merkittyjen tuotteiden toimitus voi kestää 0 päivää pääkaupunkiseudulle ja 1–2 päivää Lappiin.