Ohjekeskuksesta löydät tietoa sekä uudesta että klassisesta Kauppiaskeskuksesta. Etsi logo kunkin artikkelin yläreunasta ja varmista, että se liittyy käyttämääsi Kauppiaskeskuksen versioon.

Automaattiset kuvanparannukset

Oma kuvake klassisen Kauppiaskeskuksen artikkeliotsikoille.

Jos haluat tietoa kuvien parantamisesta uudessa Kauppiaskeskuksessa, klikkaa tästä.

Automaattisilla kuvanparannuksilla voit kohentaa lähetettyjen kuvien ulkonäköä, varmistaa, että ne täyttävät vaatimukset, ja parantaa yleistä käyttökokemusta. Kun otat parannukset käyttöön Kauppiaskeskuksessa, ne lisätään automaattisesti kaikkiin tilisi sopiviin kuviin.

Automaattisia kuvanparannuksia ei vielä tueta ajoneuvomainosten kuvissa.

Sisällys

Markkinointipeittokuvat

Jos pääkuvassa havaitaan markkinointiin liittyvä peittokuva, kyseinen tuote hylätään, koska se ei täytä kuvavaatimuksia.

Jos käytät automaattista poistotyökalua, Google yrittää korjata nämä kuvat automaattisesti poistamalla markkinoinnilliset peittokuvat. Jos poisto onnistuu, kuva korvataan ja tuote hyväksytään uudelleen.

Huomaa, että tämä täysin automatisoitu prosessi ei välttämättä aina toimi. Jos kuvaa ei voi parantaa, tuote pysyy hylättynä. Joissakin harvoissa tapauksissa kampanjan peittokuvat saattavat jäädä paikoilleen tai muut kuin kampanjaan liittyvät osat saatetaan poistaa kuvasta. Jos et ole tyytyväinen automaattisesti parannettuun kuvaan, voit vaihtaa sen lataamalla itse tilalle uuden kuvan.

Muutos ei vaikuta hyväksyttyjen tuotteiden kuviin.

Miten Kauppiaskeskus parantaa tuotekuvia?

• Tässä esimerkissä kuvan alkuperäinen versio sisälsi markkinointipeittokuvan. Tuote hylättiin, koska se ei täyttänyt kuvavaatimuksiamme.
  • Kun automaattiset kuvanparannukset laitettiin päälle, markkinointipeittokuva poistettiin ja tuote hyväksyttiin uudelleen.
Alkuperäinen kuva Parannettu kuva
Paitaa esittävä kuva, jossa on markkinointipeittokuva. Kauppiaskeskuksessa ei sallita tuotekuvia, joissa on markkinointielementtejä. Paitaa esittävä kuva, jossa ei ole markkinointipeittokuvaa. Kun laitat automaattiset kuvanparannukset päälle, Google yrittää korjata kuvan automaattisesti poistamalla markkinointipeittokuvat.

Parannettujen kuvien vertailu

Voit nähdä kuvat, joista on poistettu markkinoinnillisia peittokuvia, Kauppiaskeskus-tilisi Diagnostiikka-sivun varoituksista. Katso taulukon Ongelma-sarakkeesta kohta Parannettu kuvanlaatu – image_link [kuvalinkki]. Näet parannetun kuvan ja alkuperäisen kuvan kyseessä olevan tuotteen tuotetietosivuilta.

Ongelmien ratkaiseminen

Jos et pidä parannetusta kuvasta, voit vaihtaa sen lataamalla itse tilalle uuden kuvan. Muista muuttaa kuvan syötteeseen lisättävä URL-osoite, jotta Google voi indeksoida uuden kuvan välittömästi. Jos lataat hylätyn alkuperäisen kuvan uudelleen, tuote hylätään uudelleen.

Automaattisten kuvanparannusten asetukset

Kuvien automaattinen parannus on oletuksena poissa käytöstä. Voit ottaa sen käyttöön ja määrittää asetuksia milloin tahansa.

Kuvien automaattisen parannuksen asetukset:

1. Kirjaudu Kauppiaskeskus-tilillesi.
  2. Klikkaa työkalukuvaketta Työkalut ja asetukset ‑valikon kuvake [Ratas] ja valitse Asetuksista Automaattiset parannukset.
  3. Klikkaa seuraavalta sivulta Kuvan parannukset ‑välilehteä ja säädä kuvien automaattisten parannusten asetuksia.