Denne version af Hjælp viser nu artikler, der er relevante for Merchant Center Next. Få flere oplysninger om opgraderingen, og få svar på ofte stillede spørgsmål.

Sådan løser du problemet: Forkert GTIN [gtin]

Brug det korrekte id for dette produkt

GTIN-nummeret (GTIN, Global Trade Item Number), der er indsendt for dette produkt, er ikke korrekt. Denne fejl opstår som regel, når GTIN-nummeret fra et andet produkt er blevet genbrugt ved et uheld.

Det gælder for alle produkter, at du kun må bruge det GTIN-nummer, som er angivet af producenten. Denne id-værdi definerer dit produkt unikt og matcher søgeforespørgsler med dine tilbud.

Hvis dit produkt har en stregkode, kan du normalt finde GTIN-nummeret på emballagen.

Når du bekræfter, at det GTIN, du har angivet, svarer til dit produkt, skal du sørge for, at de andre produktattributter (for eksempel billede [image], titel [title] eller beskrivelse [description]) er af høj kvalitet og passer på dit produkt.

Du kan finde yderligere oplysninger om valideringen af GTIN-numre i værktøjet til GTIN-validering, der administreres af GS1.

Vejledning

Trin 1: Se de berørte produkter

1. Log ind på din Merchant Center-konto.
  2. Vælg Produkter i navigationsmenuen, og klik på Diagnostik.
  3. Klik på fanen Vareproblemer for at se de aktuelle problemer, der påvirker dine produkter.

Sådan downloader du en liste (.csv) over alle berørte produkter for alle aktuelle problemer:

• Klik på downloadknappen Download ud for filterknappen Download, under grafen og over listen over problemer.

Sådan downloader du en liste (.csv) over alle berørte produkter for et specifikt problem:

• Find problemet i kolonnen "Problem", og klik derefter på downloadknappen Download for enden af rækken.

Sådan får du vist en liste over op til 50 produkter med dette specifikke problem:

• Find problemet i kolonnen "Problem", og klik derefter på Vis eksempler i kolonnen "Berørte varer".

Trin 2: Ret produkt-id'erne, så de præcist matcher dem, som producenten har angivet for det pågældende produkt

1. Filtrér den downloadede rapport, så du kun ser produkter med:
    "Problemtitel" = Forkert id: GTIN [gtin]
  2. Tjek dine indsendte produktdata for de pågældende produkter (ved hjælp af id'et), og sørg for, at hvert produkt bruger en korrekt værdi for attributten 'GTIN' [gtin].

Trin 3: Genindsend dine produktdata

1. Når du har opdateret dine produktdata, skal du indsende dem igen ved hjælp af en af disse metoder:
  2. Tjek derefter, at du har løst problemet, ved at kontrollere, at det ikke længere er angivet på siden Diagnostik.

Husk! Der kan gå et stykke tid, før din ændring kan ses på siden Diagnostik.
Note: Updating an item’s GTIN will not immediately re-approve the offer. New GTINs must be re-examined before an offer is reapproved. Re-examination typically occurs within a week. In the meantime the offer will be marked as "under review".

Trin 4 (valgfrit): Anmod om en gennemgang

I nogle tilfælde kan du anmode om en gennemgang, hvis din konto eller et af dine produkttilbud bliver afvist, og du enten har løst problemet eller er uenig i problemet. Hvis gennemgangen lykkes, forsvinder problemet. Hvis afvisningen forbliver aktiv, og du ikke er sikker på, hvordan du skal fortsætte, kan du kontakte os for at få support.

Bemærk! Hvis du bruger en tredjepartsplatform til at vise dine produkter, kan du muligvis også gå til din tredjepartsapplikation for at anmode om en gennemgang.
Hvis du bruger en tredjepartsplatform, gælder nogle af disse vejledninger muligvis ikke for dig. Tjek din tredjepartsplatform for at få hjælp til, hvordan du løser problemet og anmoder om en gennemgang. Se, hvordan du får support, hvis du bruger en platform, der ikke tilhører Google.