Datan jakamisen käyttöönotto

Hintavertailupalvelun toimintojen hallintapaneelissa kauppiaat pystyvät tarkastelemaan verkkotunnukseensa liittyvää toimintaa hintavertailupalvelun mukaan eriteltynä kaikissa niissä hintavertailupalveluissa, jotka mainostavat verkkotunnuksen tuotteita ja jotka ovat hyväksyneet tämän tiedon jakamisen. Hallintapaneeli näyttää koostetut klikkaukset kaikille Shopping-kampanjoille, joiden kohdemaa on hintavertailupalveluohjelmaan kuuluva maa.

Kukin hintavertailupalvelu voi päättää itse, jakaako se toimintaan liittyviä tietoja kauppiaan kanssa vai ei. Oletusarvoisesti tietoja ei jaeta kauppiaan kanssa, ellei jakamista ole otettu käyttöön. Tietojen jakamista ylläpidetään alatilin tai tilin tasolla kussakin verkkotunnuksessa, johon ostovertailupalvelu on ladannut tarjouksia.

Käyttöönotto

Näin otat tietojen jakamisen käyttöön:

• Kirjaudu kauppiaan Kauppiaskeskus-tilille hintavertailupalvelullasi.
  • Klikkaa työkalukuvaketta Työkalut ja asetukset ‑valikon kuvake [Ratas] ja valitse sitten Työkalut-kohdasta Shopping-mainosten käyttöönotto.
  • Klikkaa nuolta, jolloin ostovertailupalvelun valikko aukeaa.
  • Merkitse Tietojen jakaminen verkkotunnuksen omistajan kanssa ‑kohdan viereinen Käytössä-ruutu valituksi.

Voit poistaa tietojen jakamisen käytöstä milloin tahansa poistamalla ruudun valinnan.

Kun otat jakamisen käyttöön, kauppiaat näkevät kaikki aiemmat tiedot siitä päivästä alkaen, jolloin ostovertailupalvelu alkoi saada näyttökertoja verkkotunnukselle. Jos sen sijaan päätät poistaa jakamisen käytöstä, kaikki tiedot poistetaan hallintapaneelista ja kauppias ei enää näe mitään hintavertailupalvelun tietoja.