Aktivér datadeling

På kontrolpanelet med prissammenligningstjenesternes aktivitet kan sælgerne se, hvordan aktiviteten på deres domæne fordeler sig på alle de prissammenligningstjenester, der annoncerer for dem og har accepteret at dele disse data. Kontrolpanelet viser det samlede antal klik for alle Shopping-kampagner, hvor målgruppelandet er et land, der er med i programmet for prissammenligningstjenester.

Det er op til den enkelte prissammenligningstjeneste, om den vil dele aktivitetsdata med en sælger eller ej. Som standard deles data ikke med en sælger, medmindre datadeling er aktiveret. Datadeling kan administreres på underkontoniveau eller på kontoniveau for alle de domæner, som en prissammenligningstjeneste har uploadet tilbud til.

Sådan tilvælger du datadeling

Tilvalg af datadeling:

• Log ind på sælgerens Merchant Center-konto via prissammenligningstjenesten.
  • Klik på værktøjsikonet Menuikon for Værktøjer og indstillinger [Gear], og klik derefter på Konfiguration af Shopping-annoncer under "Værktøjer".
  • Klik på pilen for at udvide menuen til Prissammenligningstjenester.
  • Markér afkrydsningsfeltet "Aktiveret" ud for "Datadeling med domæneejer".

Du kan når som helst fravælge datadeling ved at fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet.

Når først du har tilvalgt datadeling, kan sælgerne se alle historiske data fra den dato, hvor prissammenligningstjenesten begyndte at få eksponeringer for domænet. Hvis du derimod beslutter dig for at fravælge datadeling, fjernes alle data fra kontrolpanelet, og sælgeren kan ikke længere se data for prissammenligningstjenesten.