Lokalt skyltfönster hos säljaren (grundläggande)

Det lokala skyltfönstret hos säljaren (grundläggande implementering) representerar endast en enda säljares lokala butiksinformation. Via det kan du leda kunder till din flerkanaliga målsida när de klickar på dina annonser för lokala butikslager. Genom att leda kunder till din webbplats istället för till ditt lokala skyltfönster på Google kan du hantera och spåra hela upplevelsen för kunderna.

I den här artikeln tar vi upp hur det lokala skyltfönstret hos säljaren (grundläggande implementering) fungerar och vad som krävs för ditt lokala produktflöde, ditt lokala lagerflöde och din webbplats.

Så fungerar det

Det lokala skyltfönstret hos säljaren (grundläggande implementering) lyfter fram alla dina köpalternativ och innehåller lokal produktinformation som finns på din befintliga webbplats.

Så här fungerar processen bakom kulisserna:

1. En kund klickar på en annons för ett lokalt butikslager.
  2. Återförsäljaren genererar en flerkanalig målsida där kunden kan välja en butik för att visa pris och tillgänglighet för den valda produkten.

Krav för målsidor

Målsidan för ditt lokala skyltfönster hos säljaren får endast representera en enda säljares butik. Den måste uppfylla följande krav för både datorer och mobila enheter, inklusive surfplattor. Målsidan måste

• visa det flerkanaliga priset på produktens målsida. Priset på målsidan måste stämma överens med prisvärdet i det primära produktflödet.
  • visa den lokala tillgängligheten i butiken.
    • Lokal tillgänglighet kan visas efter att användaren klickar på en länk (t.ex. ”kolla lokal tillgänglighet”) eller anger postnummer eller adress. Den lokala tillgängligheten som visas efter användare interagerat med butiksväljaren måste stämma överens med tillgängligheten i lagerflödet för lokala produkter för den valda butiken.
    • När användarna klickar på länken eller anger information måste de kunna se varans tillgänglighet och var butiken ligger någonstans.

Prisgarantipolicy

För att försäkra kunderna om att de kan köpa en vara i butik till samma pris som visas på din flerkanaliga målsida behöver du ange en länk till en policy som garanterar att onlinepriserna och butikens priser är samma.

Policylänken måste inkluderas i sidfoten på målsidan, nära priset på den flerkanaliga målsidan eller som en uppmaning (t.ex. ”Samma pris i butik”). Kontakta Google-teamet om du behöver se över din prisgarantipolicy.

Om du har samma priser på varor i butik och online behöver du inte ha en prisgarantipolicy.

Om du inte har någon prisgarantipolicy kan du inte använda varor vars priser är högre i butik än på målsidorna. Varupriserna i ditt lokala lagerflöde jämförs med ditt lokala produktflöde. Läs mer om flödeskrav nedan.

Flödeskrav

Om du vill implementera ett lokalt skyltfönster hos säljaren (grundläggande) behöver du lägga till följande attribut i dina lokala flöden utöver flödesattributen för annonser för lokala butikslager. Observera att kraven ser annorlunda ut om du har en prisgarantipolicy.

Flöde Attribut Krav med prisgaranti Krav utan prisgaranti
Lokala produkter price [pris] Obligatoriskt för alla produkter.
Skicka in priset på varan så som det visas på din flerkanaliga målsida.
Obligatoriskt för alla produkter.
Skicka in priset på varan så som det visas på din flerkanaliga målsida.
Lokala produkter link [länk] Obligatoriskt för alla produkter.
Skicka in länken till din flerkanaliga målsida.
Obligatoriskt för alla produkter.
Skicka in länken till din flerkanaliga målsida.
Lokalt lager price [pris] Valfritt.
Skicka in priset på varan i ditt lokala skyltfönster.
Obligatoriskt för alla produkter.
Skicka in priset på varan i ditt lokala skyltfönster.