I det här hjälpcentret hittar du innehåll för både Merchant Center Next och klassiska Merchant Center. Titta efter logotypen längst upp i varje artikel för att se till att du använder artikeln som gäller för din Merchant Center-version.

Lokalt skyltfönster hos säljaren (grundläggande)

En anpassad ikon för artikelrubrik i klassiska Merchant Center.

Det lokala skyltfönstret hos säljaren (grundläggande implementering) representerar endast en enda säljares lokala butiksinformation. Via det kan du leda kunder till din flerkanaliga målsida när de klickar på en annons som visar din lokala produkt. Genom att leda kunder till din webbplats i stället för till ditt lokala skyltfönster på Google kan du hantera och spåra hela upplevelsen för kunderna.

Obs! Kunder som klickar på en lokal gratisannons omdirigeras direkt till ett lokalt skyltfönster med Google som värd.

I den här artikeln tar vi upp hur det lokala skyltfönstret hos säljaren (grundläggande implementering) fungerar och vad som krävs för ditt primära flöde, ditt lokala lagerflöde och din webbplats.

På den här sidan

Så fungerar det

Det lokala skyltfönstret hos säljaren (grundläggande implementering) lyfter fram alla dina köpalternativ och innehåller lokal produktinformation som finns på din befintliga webbplats.

Så här fungerar processen bakom kulisserna:

1. En kund klickar på en annons för ett lokalt butikslager.
  2. Återförsäljaren genererar en flerkanalig målsida där kunden kan välja en butik för att visa pris och tillgänglighet för den valda produkten.

Krav för målsidor

Målsidan för ditt lokala skyltfönster hos säljaren får endast representera en enda säljares butik. Den måste uppfylla följande krav för både datorer och mobila enheter, inklusive surfplattor. Målsidan måste uppfylla följande:

This is an animation that demonstrates how a customer can check the availability of an item in your store by entering their zip code.

• Visa det flerkanaliga priset på produktens målsida. Priset på målsidan måste stämma överens med prisvärdet i det primära produktflödet.
  • Visa den lokala tillgängligheten i butiken.
    • Lokal tillgänglighet kan visas efter att användaren klickar på en länk (t.ex. ”kolla lokal tillgänglighet”) eller anger postnummer eller adress. Den lokala tillgängligheten som visas efter användare interagerat med butiksväljaren måste stämma överens med tillgängligheten i lagerflödet för lokala produkter för den valda butiken.
    • Efter att kunden har klickat eller angett begärd information måste varans tillgänglighet och var den lokala butiken finns visas automatiskt.
  • Kunna genomsökas av Googles användaragent StoreBot. På så sätt kan Google se till att produktens målsida uppfyller kraven.

Flödeskrav

Om du vill implementera ett lokalt skyltfönster hos säljaren (grundläggande) behöver du lägga till följande attribut i dina lokala flöden utöver flödesattributen för annonser för lokala butikslager.

Flöde Attribut Krav för inskickande
Lokala produkter pris [price] Obligatoriskt för alla produkter.
Skicka in priset på varan så som det visas på din flerkanaliga målsida.
Lokala produkter länk [link] Obligatoriskt för alla produkter.
Skicka in länken till din flerkanaliga målsida.
Lokalt lager pris [price] Valfritt.
Skicka in priset för varor som har ett annat pris i butiken.

Obs! Du kan välja en upplevelse av målsidan för dina annonser för lokala butikslager i Merchant Center. Om du vill använda lokala gratisannonser kan du begära en granskning av kvalificeringen genom att fylla i kontaktformuläret.