Varsel

I denne brukerstøtten finner du innhold både om Merchant Center Next og den eldre versjonen av Merchant Center. Se etter logoen øverst i hver artikkel for å forsikre deg om at du leser om Merchant Center-versjonen du faktisk bruker.

Selgervertsbasert lokal butikkfront (grunnleggende implementering)

Et egendefinert ikon for artikkeloverskrifter i den eldre versjonen av Merchant Center.

Den selgervertsbaserte lokale butikkfronten (grunnleggende implementering) inneholder bare den lokale butikkfrontinformasjonen for én selger. Du kan bruke funksjonen til å viderekoble kundene til en landingsside med flere kjøpsmuligheter (omnikanal) når de klikker på en annonse som viser produktet du selger i butikk. Ved å viderekoble kundene til nettstedet ditt i stedet for den lokale butikkfronten som Google er vert for, kan du administrere og holde oversikt over hele kundeopplevelsen.

Merk: Når kundene klikker på en kostnadsfri lokal produktoppføring, viderekobles de til en lokal butikkfront som Google er vert for.

Denne artikkelen forklarer hvordan den selgervertsbaserte lokale butikkfronten (grunnleggende implementering) fungerer, og hvilke krav som gjelder for hovedfeeden, feeden for produktlager i butikk og nettstedet.

På denne siden

Slik fungerer det

Med selgervertsbasert lokal butikkfront (grunnleggende implementering) vises alle kjøpsalternativene dine, og informasjonen om varer i butikk vises på nettstedet ditt.

Slik fungerer det bak kulissene:

1. En kunde klikker på en annonse for varer i butikk.
  2. Forhandleren genererer en landingsside med flere kjøpsmuligheter (omnikanal), der kundene kan velge en butikk for å se prisen og tilgjengelighet for varen de klikket på.

Krav til landingssider

Landingssiden for den selgervertsbaserte lokale butikkfronten din skal bare representere butikken til én enkelt selger og må oppfylle følgende krav både på datamaskiner og mobilenheter, inkludert nettbrett. Følgende må være oppfylt for landingssiden din:

This is an animation that demonstrates how a customer can check the availability of an item in your store by entering their zip code.

• Omnikanalprisen må vises på produktlandingssiden. Prisen på landingssiden må samsvare med prisverdien som sendes inn i hovedproduktfeeden din.
  • Tilgjengeligheten for produkter i butikken din må vises.
    • Tilgjengelighet i butikk kan vises når brukeren klikker på en link (for eksempel «Sjekk tilgjengelighet i butikk») eller angir et postnummer eller en adresse. Den lokale tilgjengeligheten som vises etter at kunden har brukt butikkvelgeren, må samsvare med tilgjengeligheten som er sendt inn i feeden for produktlageret for den valgte butikken.
    • Når kunden har klikket på eller lagt inn den nødvendige informasjonen, må du vise tilgjengeligheten for varen og adressen til den lokale butikken – uten at kunden trenger å gjøre noe mer.
  • Landingssiden må kunne gjennomsøkes av brukeragenten Google Storebot. Dette gjør at Google kan kontrollere at produktlandingssiden din oppfyller kravene.

Feedkrav

For å ta i bruk funksjonen for selgervertsbasert lokal butikkfront (grunnleggende implementering) må du sende inn følgende attributter i de lokale feedene i tillegg til feedattributtene for annonser for varer i butikk.

Feed Attributt Krav til innsending
Produkter i butikk pris [price] Obligatorisk for alle produkter.
Send inn vareprisen som den vises på landingssiden for omnikanalbruk.
Produkter i butikk link [link] Obligatorisk for alle produkter.
Send inn linken til landingssiden din for omnikanalbruk.
Produktlager i butikk pris [price] Valgfritt.
Send inn prisen på varer som har en annen pris i butikken.

Merk: Du kan velge en opplevelse av landingssiden for annonsene dine for varer i butikk i Merchant Center. For kostnadsfrie lokale oppføringer kan du bruke kontaktskjemaet for å be om en gjennomgang og finne ut om du er kvalifisert.