I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Sælgerhostet lokal butiksfacade (grundlæggende)

Et tilpasset ikon for artiklens overskrift i det klassiske Merchant Center

En sælgerhostet lokal butiksfacade (grundlæggende implementering) repræsenterer kun oplysninger om en enkelt sælgers lokale butiksfacade. Den giver dig mulighed for at videresende kunder til din omnichannel-landingsside, når de klikker på en annonce med dine lokale produkter. Ved at videresende kunder til dit website i stedet for til din lokale butiksfacade, der hostes af Google, kan du administrere og følge dine kunders oplevelse fra start til slut.

Bemærk! Ved at klikke på en gratis lokal produktfortegnelse videresendes kunderne til en Google-hostet lokal butiksfacade.

Denne artikel hjælper dig med at forstå, hvordan den sælgerhostede lokale butiksfacade (grundlæggende implementering) fungerer, og hvad der kræves af dit primære feed, feed for lokalt lager og website.

På denne side

Sådan fungerer det

Den sælgerhostede lokale butiksfacade (grundlæggende implementering) viser alle dine købsmuligheder og medtager lokale produktoplysninger på dit eksisterende website.

Sådan fungerer processen bag kulisserne:

1. En kunde klikker på en annonce for lokalt butikslager.
  2. Forhandleren genererer en omnichannel-landingsside, hvor kunderne kan vælge en butik for at se prisen og tilgængeligheden for den vare, der klikkes på.

Krav til landingssider

Landingssiden for en sælgerhostet lokal butiksfacade må kun repræsentere en enkelt sælgers butik og skal opfylde følgende krav på både computere og mobilenheder, bl.a. tablets. Din landingsside skal:

This is an animation that demonstrates how a customer can check the availability of an item in your store by entering their zip code.

• Vise omnichannel-prisen på produktets landingsside. Prisen på din landingsside skal matche den prisværdi, der er angivet i dit primære produktfeed.
  • Vise din butiks lokale tilgængelighed.
    • Lokal tilgængelighed vises, når du klikker på et link (f.eks. "tjek lokal tilgængelighed", eller når du indtaster et postnummer eller en adresse). Den lokale tilgængelighed, der vises efter interaktion med butiksvælgeren, skal matche den tilgængelighed, der er indsendt i dit feed for lokal lagerstatus for den valgte butik.
    • Når du har klikket på eller angivet de nødvendige oplysninger, skal du vise varens tilgængelighed og den lokale butiks lokation, uden at kunderne skal interagere med den.
  • Kunne crawles af brugeragenten Google Storebot. Dette giver Google mulighed for at sikre, at dit produkts landingsside opfylder kravene.

Krav til feeds

Hvis du vil implementere funktionen sælgerhostet lokal butiksfacade (grundlæggende), skal du føje følgende attributter til dine lokale feeds ud over feedattributterne til annoncer for lokalt butikslager.

Feed Attribut Indsendelseskrav
Lokale produkter Pris [price] Obligatorisk for alle produkter.
Indsend prisen på varen, som den fremgår på din omnichannel-landingsside.
Lokale produkter Link [link] Obligatorisk for alle produkter.
Indsend linket til din omnichannel-landingsside.
Lokalt butikslager Pris [price] Valgfrit.
Indsend prisen for varer, der har en anden pris i butikken.

Bemærk! Du kan vælge en landingssideoplevelse for dine annoncer for lokalt butikslager i Merchant Center. Hvis du vil vise gratis lokale fortegnelser, skal du bruge formularen Kontakt os til at anmode om en gennemgang for at se, om du er kvalificeret.