Tässä ohjekeskuksessa on Merchant Center Nextiä koskevia artikkeleita. Lue lisää päivityksestä ja katso vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.

Tuotesivut, joista näkyy saatavuus paikan päältä

Kun käytät tuotesivuja, joista näkyy saatavuus paikan päältä, voit ohjata asiakkaat tuotteen laskeutumissivulle, jossa asiakas voi katsoa tuotteen saatavuuden ja hinnan eri toimipisteissä.

Sisällys

Laskeutumissivun vaatimukset

Jos käytät tuotesivuja, joista näkyy saatavuus paikan päältä, niiden laskeutumissivun on täytettävä seuraavat vaatimukset sekä tietokoneilla että mobiililaitteilla tabletit mukaan lukien. Laskeutumissivun vaatimukset:

This is an animation that demonstrates how a customer can check the availability of an item in your store by entering their zip code.

• Näyttää monikanavaisen hinnan tuotteen laskeutumissivulla. Laskeutumissivulla näkyvän hinnan on vastattava ensisijaisessa datalähteessä olevaa hintaa.
  • Näyttää myymäläsaatavuuden.
    • Myymäläsaatavuuden voi näyttää sen jälkeen, kun asiakas klikkaa linkkiä (esimerkiksi "katso myymäläsaatavuus") tai lisää postinumeron tai osoitteen. Kaupan valitsimen käytön jälkeen näkyvän myymäläsaatavuuden on vastattava valitun kaupan paikalliseen tuotevarastodataan lisättyä saatavuutta.
    • Klikkaamisen tai vaadittujen tietojen lisäämisen jälkeen tuotteen saatavuuden ja toimipisteen sijainnin on oltava näkyvissä ilman, että asiakkaan tarvitsee tehdä mitään muuta.
    • Jotta tuotteen katsotaan olevan saatavilla toimipisteessä, sen on oltava noudettavissa samana tai seuraavana päivänä.
  • Laskeutumissivun on oltava Google Storebot ‑käyttäjäagentin indeksoitavissa. Näin Google voi varmistaa, että tuotteen laskeutumissivu täyttää vaatimukset.

Ensisijaisen datalähteen vaatimukset

Jotta voit ottaa käyttöön tuotesivun, josta näkyy saatavuus paikan päältä, sinun on lisättävä seuraavat määritteet ensisijaiseen datalähteeseen paikallisten tuotteiden datamääritteiden lisäksi.

Datalähde Määrite Lähetysvaatimukset
Ensisijainen datalähde hinta [price]

Pakollinen kaikille tuotteille.

Lähetä tuotteen hinta, joka näkyy monikanavaisilla laskeutumissivuilla.

Ensisijainen datalähde linkki [link]

Pakollinen kaikille tuotteille.

Lähetä monikanavaisten laskeutumissivujen linkki.

Paikallinen tuotevarasto hinta [price]

Valinnainen.

Lisää hinta tuotteille, joiden hinta on eri kaupassa.

Ota käyttöön tuotesivut, joista näkyy saatavuus paikan päältä

Jos olet jo ottanut käyttöön paikalliset tuotemainokset, seuraavien ohjeiden avulla voit ottaa käyttöön tuotesivut, joista näkyy saatavuus paikan päältä:

Step 1 Klikkaa Kauppiaskeskus-tilin Asetukset ja työkalut ‐kuvaketta Työkalut ja asetukset ‑valikon kuvake [Ratas] ja valitse sitten Laajennukset.

Step 2 Valitse Aktiivinen.

Step 3 Klikkaa Paikallistuotemainokset-kortista Näytä.

Step 4 Klikkaa Näytä haluamasi maan vierestä.

Step 5 Valitse Tuotesivun käyttökokemus.

Step 5 Valitse Tuotesivut, joista näkyy saatavuus paikan päältä.

Step 5 Lisää esimerkkituotteen URL-osoite, joka näyttää tuotesivut, joista näkyy saatavuus paikan päältä.

Jos et ole vielä aloittanut käyttöönottoa, seuraa käyttöönotto-opasta.

Tarkastuksen tila toimipistekohtaiselle tuotesivulle, josta näkyy saatavuus ja hinta

Lisättyäsi esimerkkituotteen URL-osoitteen Google tarkastaa, että laskeutumissivu täyttää kaikki vaatimukset. Näet tilan näin:
Step 1 Klikkaa Kauppiaskeskus-tilin Työkalut ja asetukset ‐kuvaketta Työkalut ja asetukset ‑valikon kuvake [Ratas] ja valitse sitten Laajennukset.
Step 2 Valitse Aktiivinen.
Step 3 Klikkaa Paikallistuotemainokset-kortista Näytä.
Step 4 Valitse Näytä sen maan vierestä, jonka tilan haluat nähdä.
Step 5 Vieritä alas kohtaan Tuotesivun käyttökokemus.
Step 5 Katso tila esimerkkituotteen URL-osoitekentän vierestä.

Tuotesivun tila voi olla jokin seuraavista:

• Vahvistettu: Sinun ei tarvitse tehdä mitään.
  • Tarkastus käynnissä: Tarkista tilanne myöhemmin uudelleen. Verkkosivun URL-osoitetta tarkastetaan. Tarkastukseen menee enintään viikko.
  • Pyydä tarkastusta: Google on tarkastanut ja hylännyt URL-osoitteen. Varmista, että URL-osoite ja yritys täyttävät tuotesivu, josta näkyy saatavuus paikan päältä ‐vaatimukset, ja tee tarvittavat päivitykset. Lähetä sen jälkeen esimerkkituotesivun URL-osoite uudelleen.
  • Toimi nyt: Lähettämäsi URL-osoite oli virheellinen. Tarkasta ja päivitä annettu linkki ja valitse Tallenna.