Dit Helpcentrum toont artikelen die van toepassing zijn op Merchant Center Next. Meer informatie over de upgrade en antwoorden op Veelgestelde vragen.

Over productpagina's met beschikbaarheid in de winkel

Met productpagina's met beschikbaarheid in de winkel kunt u uw klanten naar uw productlandingspagina's leiden waar ze de beschikbaarheid en prijs van producten in verschillende winkels kunnen bekijken.

Op deze pagina

Vereisten voor landingspagina's

De landingspagina voor uw productpagina's met beschikbaarheid in de winkel moet op desktops en mobiele apparaten (inclusief tablets) aan de volgende vereisten voldoen. Uw landingspagina moet aan de volgende vereisten voldoen:

This is an animation that demonstrates how a customer can check the availability of an item in your store by entering their zip code.

• De omnichannel-prijs op uw productlandingspagina wordt weergegeven. De prijs op uw landingspagina moet overeenkomen met de prijs die u in uw primaire gegevensbron heeft ingevoerd.
  • De beschikbaarheid in de winkel tonen.
    • De beschikbaarheid in de winkel kan worden getoond door op een link te klikken (bijvoorbeeld: Beschikbaarheid in de winkel controleren of door een postcode of adres in te voeren). De beschikbaarheid in de winkel die na interactie met de winkelkiezer wordt weergegeven, moet overeenkomen met de beschikbaarheid die u heeft ingevoerd in uw gegevens over de lokale productvoorraad voor de geselecteerde winkel.
    • Nadat een klant op een link heeft geklikt of de vereiste informatie heeft ingevoerd, moet u de beschikbaarheid van het artikel en de locatie van de winkel tonen zonder verdere interactie van de klant.
    • Een product kan alleen aangemerkt worden als In de winkel als een klant het artikel vandaag of morgen in de winkel kan ophalen.
  • De landingspagina kan worden gecrawld door de user-agent Google Storebot, zodat Google ervoor kan zorgen dat uw productlandingspagina voldoet aan de vereisten.

Vereisten voor primaire gegevensbronnen

Als u de functie Productpagina met beschikbaarheid in de winkel wilt implementeren, moet u niet alleen de kenmerken voor gegevens over producten in de buurt toevoegen aan uw primaire gegevensbron, maar ook de kenmerken hieronder.

Gegevensbron Kenmerk Vereisten voor indiening
Primaire gegevensbron prijs [price]

Vereist voor alle producten.

Dien de prijs van het artikel in zoals deze op uw omnichannel-landingspagina's wordt weergegeven.

Primaire gegevensbron link [link]

Vereist voor alle producten.

Dien de link naar uw omnichannel-landingspagina's in.

Feed met lokale productvoorraad prijs [price]

Optioneel.

Dien de prijs in voor artikelen die in de winkel een andere prijs hebben.

Aanmelden voor productpagina met beschikbaarheid in de winkel

Als u al bent toegelaten voor advertenties met lokale voorraad, volgt u de onderstaande stappen om de productpagina's met beschikbaarheid in de winkel aan te zetten:

Step 1 Klik in uw Merchant Center-account op het icoon Instellingen en tools Icoon voor het menu Tools en instellingen [Gear] en selecteer Add-ons.

Step 2 Selecteer Actief.

Step 3 Klik op de kaart Advertenties met lokale voorraad op Tonen.

Step 4 Klik op Tonen naast het land waarvoor u de functie wilt instellen.

Step 5 Selecteer De ervaring op uw productpagina.

Step 5 Selecteer Productpagina's met beschikbaarheid in de winkel.

Step 5 Voeg een voorbeeld van een product-URL toe waarop productpagina's met informatie in de winkel worden getoond.

Als u nog niet bent begonnen met het toelatingsproces, volgt u de implementatiehandleiding.

Beoordelingsstatus voor Winkelspecifieke productpagina met prijzen en beschikbaarheid in de winkel

Nadat u de URL van het voorbeeldproduct heeft ingevoerd, beoordeelt Google de landingspagina om te controleren of deze aan alle vereisten voldoet. Volg de onderstaande stappen om uw status te controleren:
Step 1 Klik in uw Merchant Center-account op het icoon Instellingen en tools Icoon voor het menu Tools en instellingen [Gear] en selecteer Add-ons.
Step 2 Selecteer Actief.
Step 3 Klik op de kaart Advertenties met lokale voorraad op Tonen.
Step 4 Klik op Tonen naast het land waarvoor u de status wilt controleren.
Step 5 Scroll omlaag naar De beleving van uw productpagina.
Step 5 Controleer de status naast het veld met de voorbeeld-URL.

Bij de status van productpagina's met beschikbaarheid in de winkel wordt mogelijk het volgende weergegeven:

• Geverifieerd: Geen verdere actie nodig.
  • Wordt beoordeeld: Controleer de status binnenkort opnieuw. De URL voor uw webpagina wordt beoordeeld. Dit proces duurt maximaal een week.
  • Nieuwe beoordeling aanvragen: Google heeft uw URL beoordeeld en afgewezen. Zorg dat uw URL en bedrijf voldoen aan de vereisten voor Productpagina met beschikbaarheid in de winkel en voer de nodige updates uit. Dien het voorbeeld van uw product-URL daarna opnieuw in.
  • Actie vereist: Er is een ongeldige URL ingediend. Controleer en update de ingevoerde link en klik op Opslaan.