In dit Helpcentrum vindt u content voor zowel Merchant Center Next als de klassieke versie van Merchant Center. Kijk naar het logo bovenaan elk artikel om te controleren of u het artikel gebruikt voor uw Merchant Center-versie.

Activiteitendashboard voor services voor prijsvergelijking

Een eigen icoon voor de artikelkop voor de klassieke versie van Merchant Center.

Klik hier voor meer informatie over het activiteitendashboard voor Services voor prijsvergelijking in Merchant Center Next.

Gebruik het activiteitendashboard om de activiteiten voor uw domein te bekijken bij verschillende CSS'en die voor u adverteren.

U opent het dashboard als volgt:

1. Log in bij uw Merchant Center-account.
  2. Klik op het gereedschapsicoon Icoon voor het menu Tools en instellingen [Gear] en selecteer Configuratie van Shopping-advertenties onder Tools.
  3. Het activiteitendashboard toont samengevoegde klikken in de loop der tijd, opgesplitst per CSS.

U ziet alleen statistieken voor CSS'en die zich hebben aangemeld om gegevens met u te delen.

Wat wordt er getoond?

Op het dashboard wordt het aantal verzamelde klikken weergegeven, uitgesplitst per CSS voor alle CSS'en die producten voor u promoten of vermelden. De gegevens omvatten klikken voor al uw campagnes (exclusief statische remarketingadvertenties) en worden getoond voor alle aanbiedingen waarvan het doelland een land met het CSS-programma is.

Er kunnen maximaal 5 CSS'en tegelijk op het dashboard worden weergegeven. U kunt uw 5 belangrijkste CSS'en weergeven (op basis van prestaties) of zelf maximaal 5 CSS'en kiezen. De gegevens op het dashboard hebben betrekking op een periode van maximaal 30 dagen.

Een CSS kan alleen op uw dashboard worden weergegeven als de CSS in kwestie zich aanmeldt om gegevens te delen. Als u geen gegevens ziet voor een CSS die volgens u namens u adverteert, is de kans groot dat de CSS zich niet heeft aangemeld om gegevens te delen. Zodra een CSS zich aanmeldt om gegevens te delen, kunt u gegevens bekijken die teruggaan tot de datum waarop de CSS voor uw domein begon te adverteren.