Avslutt Merchant Center-kontoen din

Du kan når som helst avslutte Merchant Center-kontoen din.

Når du avslutter Merchant Center-kontoen din, mister du øyeblikkelig all tilgang til kontoen, produktene dine blir avvist, og Shopping-annonsene dine vises ikke lenger.

I denne artikkelen forklarer vi hvordan du avslutter kontoen din, hva du bør vite før du avslutter den, og hva som skjer når kontoen din er avsluttet.

Før du avslutter Merchant Center-kontoen din

Når du avslutter kontoen din, deaktiverer du tilgangen din til alle data og alle transaksjoner. Før du avslutter kontoen din:

• Last ned eventuelle feeder, rapporter eller andre elementer du ønsker å beholde.
  • Behandle eller avbryt aktive transaksjoner.

Slik fungerer det

En administratorbruker må avslutte Merchant Center-kontoen. Når dette er gjort, varsles brukerne av kontoen via e-post. Alle brukerne mister umiddelbart tilgang til kontoen. Shopping-annonsene og andre Merchant Center-programmer deaktiveres innen 48 timer. Produktene dine avvises, og annonsene dine vises ikke lenger.

Andre produkter du har tilknyttet denne kontoen til, mister tilknytningen.

Avslutning av konto for flere klienter

• Hvis du avslutter en overordnet konto for flere klienter, avsluttes også alle underkontoene. Brukerne av de overordnede kontoene varsles via e-post, men brukerne av underkontoene varsles ikke.

• Hvis du bare vil avslutte en underkonto tilhørende en konto for flere klienter, bruker du slettefunksjonen som du normalt ville gjort på Kontoer-siden til den overordnede kontoen for flere klienter.

Veiledning

1. Logg på Merchant Center-kontoen din.
  2. Klikk på verktøyikonet , og velg deretter Kontoinnstillinger under «Innstillinger».
  3. Klikk på Kontoinnstillinger.
  4. Velg «Avslutt kontoen».
  5. Les gjennom ansvarsfraskrivelsen.
  6. Klikk på Avslutt kontoen.

Når du har avsluttet kontoen, blir du viderekoblet. Produktene dine blir umiddelbart avvist, og annonsene dine vises ikke lenger.

Du kan når som helst opprette en ny Merchant Center-konto.

Linker til beslektet innhold