I denne brukerstøtten finner du innhold både om Merchant Center Next og den eldre versjonen av Merchant Center. Se etter logoen øverst i hver artikkel for å forsikre deg om at du leser om Merchant Center-versjonen du faktisk bruker.

Konfigurer tilpassede attributter som skal brukes i feedregler

Et egendefinert ikon for artikkeloverskrifter i den eldre versjonen av Merchant Center.

Bruk tilpassede attributter for å gjøre endringer og lagre dataene dine før du tilordner verdiene til et attributt i henhold til spesifikasjonen for produktinformasjon. I denne artikkelen forklarer vi hvordan du konfigurerer tilpassede attributter som du kan bruke i feedreglene dine.

Før du begynner

Slik fungerer det

Med tilpassede attributter kan du lagre en verdi som du kan bruke senere for å fylle ut en annen attributtverdi. Dermed kan du opprette en sekundærversjon av verdien uten å måtte endre det eksisterende attributtet.

Eksempler

• Du ønsker å legge til fargen «rød» i attributtet for tittel [title], men du vil også beholde «burgunder» i attributtet for farge [color].
  • Du vil skille ut én del av attributtet for produkttype [product_type] som du vil bruke i beskrivelsen, men du må beholde hele produkttypen i attributtet.

Veiledning

Trinn 1: Opprett det tilpassede attributtet
  1. Logg på Merchant Center-kontoen din.
  2. Klikk på Produkter på navigasjonsmenyen og deretter på Feeder.
  3. Velg feeden du vil implementere feedregler for.
  4. Klikk på Regler-fanen øverst på siden.
  5. Hvis du har knyttet mer enn én feedetikett til denne feeden, må du velge hvilken feedetikett regelen skal gjelde for.
  6. Klikk på Opprett regel.
  7. Klikk på Opprett tilpasset attributt nederst på menyen.
  8. Skriv inn et navn for attributtet ditt, og klikk på OK.
  9. Bruk feedregler for å fylle ut og endre det tilpassede attributtet.
Trinn 2: Bruk det tilpassede attributtet

Når du har opprettet og lagret det tilpassede attributtet, kan du bruke det til å fylle ut eller endre andre attributter. For å gjøre dette konfigurerer du en ny feedregel på attributtet i henhold til spesifikasjonen for produktinformasjon. Du kan bruke tilpassede attributter på hvilken som helst regelbetingelse eller i hvilken som helst feedregelhandling.

Merk: Du finner det nye tilpassede attributtet i delen Behandlede attributter. Alle tilpassede attributter er merket med «*».

Link til beslektet innhold