Aangepaste kenmerken instellen voor feedregels

Gebruik aangepaste kenmerken om wijzigingen aan te brengen en uw gegevens op te slaan voordat u de waarden toewijst aan een kenmerk uit de productspecificaties.

Dit artikel legt uit hoe u aangepaste kenmerken instelt voor gebruik in uw feedregels.

Voordat u begint

Hoe het werkt

Met aangepaste kenmerken kunt u een waarde opslaan waarmee u later een andere kenmerkwaarde kunt vullen. Hiermee kunt u een secundaire versie van de waarde maken zonder het bestaande kenmerk te wijzigen.

Voorbeeld

• U wilt de kleur 'rood' vóór het kenmerk title [titel] invoegen, maar u wilt ook graag 'wijnrood' behouden in het kenmerk color [kleur].
  • U wilt een deel van het kenmerk product_type [producttype] in uw beschrijving gebruiken, maar het volledige product_type [producttype] behouden in het kenmerk.

Instructies

Stap 1: Maak uw aangepaste kenmerk
  1. Log in op uw Merchant Center-account.
  2. Klik in het navigatiemenu op Productenen klik vervolgens op Feeds.
  3. Selecteer de feed waarvoor u feedregels wilt implementeren.
  4. Klik bovenaan de pagina op het tabblad Regels.
  5. Als er meer dan één land van verkoop en doeltaal aan deze feed gekoppeld zijn, selecteert u het land waarop u de regel wilt toepassen.
  6. Klik op Regel maken.
  7. Klik onderaan het menu op Aangepast kenmerk maken.
  8. Voer een naam in voor uw kenmerk en klik op OK.
  9. Gebruik feedregels om uw aangepaste kenmerk te vullen en wijzigen.
Stap 2: Gebruik uw aangepaste kenmerk

Nadat u uw aangepaste kenmerk heeft gemaakt en opgeslagen, kunt u het gebruiken om andere kenmerken in te vullen of aan te passen. Hiertoe stelt u een nieuwe feedregel in voor een zelfgekozen kenmerk uit de productspecificatie. In elke regelvoorwaarde en binnen elke feedregelbewerking kunt u naar aangepaste kenmerken verwijzen.

Opmerking: Het nieuwe aangepaste kenmerk vindt u in het gedeelte Verwerkte kenmerken. Alle aangepaste kenmerken zijn gemarkeerd met een '*'.