Om rapportering av konto for flere klienter

I Merchant Center kan du bruke startsiden for konto for flere klienter (MCA) for å se et øyeblikksbilde av innsamlede verdier på kontonivå for MCA-en og en liste over underkontoer med godkjennings- og avvisningsberegninger.

I denne artikkelen forklarer vi fordelene med MCA-startsiden og hvordan du kan bruke dataene som er oppgitt.

Fordeler

• Se en grafisk oversikt over alle beregninger for underkontoer for de siste 30 dagene.
  • Bruk en sideinndelt liste over underkontoer for å vise hovedberegningene for bestemte underkontoer.
  • Last ned rapporter for å analysere detaljerte data.

Slik bruker du det

MCA-startsiden fungerer på samme måte som Diagnostikk-siden i Merchant Center-kontoen din. På den nederste halvdelen av siden kan du se en sideinndelt liste over alle underkontoer samt flere hovedberegninger. Underkontoer er sortert etter Merchant Center-ID. Klikk på underkontonavnet for å navigere til den kontoen. Merk at denne siden viser underkontoberegninger på et valgt tidspunkt.

Vareproblemer: Du kan se aktiv, ventende og ikke godkjent vareinformasjon samt informasjon som snart utløper. Akkurat som på Diagnostikk-siden kan du filtrere etter land og program på MCA-startsiden. Denne delen inneholder problemer som berører enkeltvarer, fra feedbehandling til datakvalitet og brudd på retningslinjene. Hvis en vare berøres av flere problemer, vises den under alle de aktuelle problemene. Hvis du vil se listen over berørte underkontoer, klikker du på Se listen i «Berørte kontoer»-kolonnen. Hvis du heller vil se et utvalg på opptil 50 varer fra alle kontoene som berøres av det aktuelle problemet, klikker du på Se eksempler i «Berørte elementer»-kolonnen. Finn ut mer om produktstatus

Kontoproblemer: Du kan laste ned en rapport med relevante beregninger for alle underkontoer. Denne delen inneholder problemer som påvirker en hel underkonto eller et helt salgsland for den aktuelle underkontoen. Dette omfatter problemer som «ingen tilknyttet Google Ads-konto» og «ingen verifisert/bekreftet startside». Det inkluderer også advarsler om og avvisninger av retningslinjer og datakvalitet på kontonivå.

Tips

Du kan bruke MCA-startsiden til å utforske historiske data. I diagrammet klikker du på datoen du er interessert i. Når du har klikket, fryses markørlinjen, og tabellen (inkludert en nedlastet versjon) viser beregningene på dette tidspunktet.

Linker til beslektet innhold