Ta emot recensioner via Google Kundrecensioner

Google Kundrecensioner är en gratistjänst med vilken du kan samla in värdefull feedback från kunder som har gjort ett köp på din webbplats. Genom att ansluta till Google Kundrecensioner kan du även se dina produktomdömen och recensioner genom att aktivera funktionen Produktomdömen via enkätmodulen för Google Kundrecensioner.

Läs mer om att delta i produktomdömen via Google Kundrecensioner.