I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Ofte stillede spørgsmål om indsamling af produktanmeldelser

Et tilpasset ikon for artiklens overskrift i det klassiske Merchant Center

Vil indsamling af produktanmeldelser via Google Kundeanmeldelser påvirke den eksisterende butiksbedømmelse af mit website?

Nej, butiksbedømmelsen af dit website vil ikke blive berørt af indsamling af produktanmeldelser via Google Kundeanmeldelser. Produktanmeldelser bruges til at beregne produktbedømmelser af de produkter, du sælger på dit website, og de har ingen indvirkning på beregningen af butiksbedømmelsen. Se alle

Jeg har implementeret den nye kode til indsamling af produktanmeldelser. Hvornår vil der begynde at dukke produktbedømmelser op sammen med mine annoncer?

Der vil begynde at dukke produktbedømmelser op på dine Shopping-annoncer samt på fanen Shopping, når Google har indsamlet produktanmeldelser for dig. Kvalificeringsprocessen begynder med, at Google modtager gyldige GTIN'er via modulet for undersøgelsestilvalg for ordrer afgivet på dit website.

Du skal være opmærksom på, at en produktbedømmelse kun dukker op for et produkt, når Google har mindst tre anmeldelser af det pågældende produkt. Hvis der ikke vises produktbedømmelser for et specifikt produkt, som du har angivet et GTIN for, kan det skyldes, at Google endnu ikke har modtaget tilstrækkelig mange anmeldelser af det pågældende produkt. Der kan også være en forsinkelse mellem det tidspunkt, hvor en produktanmeldelse indsamles af Google Kundeanmeldelser, og det tidspunkt, hvor den vises sammen med andre produktanmeldelser på siden med produktfortegnelsen for et bestemt produkt.

Kan jeg stoppe med at indsamle produktanmeldelser via Google Kundeanmeldelser, hvis jeg ikke ønsker at bruge denne funktion?

Ja, du behøver ikke at indsamle produktanmeldelser via Google Kundeanmeldelser. Hvis du på et tidspunkt vil stoppe med at bruge denne funktion, skal du blot fjerne kodelinjen "products" (produkter) fra kodestykket til modulet for undersøgelsestilvalg på dit website. Når du fjerner denne kodelinje, indsamler vi ikke længere GTIN'er fra ordrer, der er afgivet på dit website, og du modtager ikke længere produktanmeldelser fra dine kunder.

Du skal være opmærksom på, at hvis du beslutter at stoppe med at indsamle produktanmeldelser via Google Kundeanmeldelser, forsvinder produktbedømmelser fra dine Shopping-annoncer og dine produktfortegnelser på fanen Shopping.

Se på modulet for undersøgelsestilvalg nedenfor, og læg mærke til den fremhævede kodelinje, du skal slette for at stoppe indsamlingen af GTIN'er via Google Kundeanmeldelser.

<!-- BEGIN GCR Opt-in Module Code -->
<script src="https://apis.google.com/js/platform.js?onload=renderOptIn"
async defer>
</script>

<script>
window.renderOptIn = function() {
window.gapi.load("surveyoptin", function() {
window.gapi.surveyoptin.render(
{
// REQUIRED
"merchant_id": "
MERCHANT_ID",
"order_id": "
ORDER_ID",
"email": "
CUSTOMER_EMAIL",
"delivery_country": "
COUNTRY_CODE",
"estimated_delivery_date": "
YYYY-MM-DD",

// OPTIONAL
"opt_in_style": "
OPT_IN_STYLE",
"products": [{"gtin":"
GTIN1"}]

});
});
}
</script>
<!-- END GCR Opt-in Module Code →

Hvad sker der med eksisterende produktanmeldelser, der er blevet indsamlet fra min butik, hvis jeg beslutter at stoppe med at indsamle produktanmeldelser via Google Kundeanmeldelser?

Hvis du stopper med at indsamle produktanmeldelser via Google Kundeanmeldelser, bliver eksisterende produktanmeldelser, der er indsamlet fra dit website, fortsat vist på siden med produktfortegnelsen for de kvalificerede produkter. Produktbedømmelserne forsvinder dog fra dine Shopping-annoncer og dine produktfortegnelser på Google.

Kan jeg stoppe med at indsamle anmeldelser til butiksbedømmelsen via Google Kundeanmeldelser, men stadig indsamle produktbedømmelser?

Undersøgelsen, der indsamler produktanmeldelser til produktbedømmelserne, er det valgfrie modul i Google Kundeanmeldelser, hvorimod hovedmodulet indsamler anmeldelser, som tæller med i din butiksbedømmelse. Det er derfor ikke muligt at fortsætte med at indsamle produktbedømmelser via Google Kundeanmeldelser, hvis du har deaktiveret tilvalgsmodulet til indsamling af anmeldelser til butiksbedømmelsen.

Mit website bruger stadig de gamle kodestykker til Trusted Stores. Kan jeg bruge denne nye funktion for produktanmeldelser?

Hvis dit website stadig bruger de gamle kodestykker til Trusted Stores, kan du ikke bruge den nye funktion til produktanmeldelser, før du har opdateret din kildekode med det nye kodestykke til Google Kundeanmeldelser. Du skal fjerne både koden til modulet for undersøgelsestilvalg for Trusted Stores og badgekoden fra dit website og følge instruktionerne i vejledningen i teknisk integration af Google Kundeanmeldelser for at føje det nye kodestykke til modulet for undersøgelsestilvalg (og eventuelt det nye badgekodestykke) til dit website.

Når du har gjort det, kan du følge vejledningen nedenfor for at begynde at bruge den nye funktion til produktanmeldelser:

1. Du skal finde kodestykket til det nye modul for undersøgelsestilvalg for Google Kundeanmeldelser, der vises ovenfor, i dit websites kildekode.

2. Tilføj den nye linje "products" (produkter) under linjen "opt_in_style" (tilvalgsstil).

// OPTIONAL
"opt_in_style": "
OPT_IN_STYLE",
"products": [{"gtin":"
GTIN1"}]

Linjen ovenfor angiver produkterne i en kundes ordre som en række JSON-objekter ("gtin") i matrixen "products". Denne linje har kun ét "GTIN"-objekt, hvilket gør det muligt for Google Kundeanmeldelser at indsamle et enkelt GTIN for en ordre, uanset hvor mange produkter ordren består af. Du kan indsamle et GTIN for hvert produkt i en ordre ved at føje kode til dit website, der dynamisk føjer et "GTIN"-objekt til matrixen "products" for hvert produkt i ordren.

Kodestykket for en ordre, der består af to forskellige produkter, ser for eksempel således ud:

// OPTIONAL
"opt_in_style": "OPT_IN_STYLE",
"products": [{"gtin":"
GTIN1"}, {"gtin":"GTIN2"}]

En ordre, der indeholder tre forskellige produkter, skal have et kodestykke, der ser således ud:

// OPTIONAL
"opt_in_style": "
OPT_IN_STYLE",
"products": [{"gtin":"
GTIN1"}, {"gtin":"GTIN2"}, {"gtin":"GTIN3"}]

3. Når du har implementeret den nye kode på dit website, begynder vi at indsamle GTIN'er fra ordrer, der er afgivet på dit website, og indsamle produktanmeldelser fra dine kunder.

Er der nogen produkter, der ikke er kvalificeret til at blive anmeldt af kunder via Google Kundeanmeldelser?

Ja, der er produkter, der ikke er kvalificeret til at blive anmeldt af kunder via Google Kundeanmeldelser. Vi genererer kun produktundersøgelser for produkter, der har et gyldigt GTIN, og som er matchet med et produkt i Shopping-kataloget.

De produkter, jeg sælger, har ikke GTIN'er. Kan jeg stadig indsamle produktanmeldelser via Google Kundeanmeldelser?

Hvis du ikke sælger produkter, der har GTIN'er på dit website, kan du desværre ikke indsamle produktanmeldelser via Google Kundeanmeldelser. Vi genererer kun produktundersøgelser for produkter, der har et gyldigt GTIN, og som er matchet med et produkt i Shopping-kataloget. Du kan dog stadig fortsætte med at bruge Google Kundeanmeldelser til at indsamle sælgeranmeldelser, som kan hjælpe dig med at opnå en butiksbedømmelse til dit website.

Hvad er definitionen på et gyldigt GTIN?

Google Kundeanmeldelser anser en GTIN for at være gyldig, hvis den er korrekt formateret i overensstemmelse med internationale standarder og svarer til en eksisterende produktfortegnelse i Shopping-kataloget.

Hvilke typer GTIN-formater understøttes af Google Kundeanmeldelser?

Der er forskellige GTIN-formater, der overholder internationale standarder: GTIN-12, GTIN-14, UPC, EAN osv. Alle disse GTIN-formater understøttes af Google Kundeanmeldelser.

Hvad sker der, når en kunde køber flere produkter med gyldige GTIN'er i en enkelt ordre?

Når en kunde køber flere produkter med gyldige GTIN'er i en enkelt ordre, modtager vedkommende kun en enkelt produktundersøgelse for hver ordre, der foretages. Google vælger, hvilke GTIN'er brugerne får en undersøgelse om, og metoden til udvælgelsen ændrer sig sandsynligvis over tid.