I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Integrationsguide

Valgfrit: Rediger undersøgelsestilvalget for at indsamle produktanmeldelser

Et tilpasset ikon for artiklens overskrift i det klassiske Merchant Center

Dette afsnit indeholder følgende emner:

Integrationsvejledning

Vi er nødt til at indsamle GTIN'er (Global Trade Item Numbers) for produkter i ordrer, der er afgivet på dit website. For at vi kan gøre dette, skal du muligvis føje et par linjers kode til JavaScript-kodestykket til modulet for undersøgelsestilvalg for Google Kundeanmeldelser på dit website.

Bemærk! Hvis du bruger det gamle Trusted Stores-tilvalgsmodul, skal du opdatere til det nye Google Kundeanmeldelser-modul for at indsamle produktanmeldelser. Er du i tvivl om, hvordan du finder ud af, hvilket modul dit website bruger? Se oplysninger i afsnittet "Tjek, om dit website bruger kodestykket til modulet for undersøgelsestilvalg for Trusted Stores".

Sørg for, at kodestykket til modulet for undersøgelsestilvalg for Google Kundeanmeldelser har linjen "products"

Hvis du først lige er gået i gang med integrationen, skal du sørge for at inkludere det valgfri felt "products". Hvis du har integreret før, skal du finde kodestykket til modulet for undersøgelsestilvalg for Google Kundeanmeldelser i dit websites kildekode. Under afsnittet "// OPTIONAL FIELDS" eller "// OPTIONAL" skal du sørge for, at koden inkluderer linjen "products". Hvis ikke, skal du tilføje den som vist nedenfor.

<script src="https://apis.google.com/js/platform.js?onload=renderOptIn" async defer></script>

<script>

window.renderOptIn = function() {

window.gapi.load('surveyoptin', function() {

window.gapi.surveyoptin.render(

{

// REQUIRED FIELDS

"merchant_id": 117246064,

"order_id": "ORDER_ID",

"email": "CUSTOMER_EMAIL",

"delivery_country": "COUNTRY_CODE",

"estimated_delivery_date": "YYYY-MM-DD",

// OPTIONAL FIELDS

"products": [{"gtin":"GTIN1"}, {"gtin":"GTIN2"}]

});

});

}

</script>

Føj GTIN'er til kodestykket til modulet for undersøgelsestilvalg for Google Kundeanmeldelser

// OPTIONAL

"opt_in_style": "OPT_IN_STYLE",

"products": [{"gtin":"GTIN1"}]

Linjen ovenfor angiver produkterne i en kundes ordre som en række JSON-objekter ("gtin") i matrixen "products". Denne linje har kun ét "GTIN"-objekt, hvilket gør det muligt for Google Kundeanmeldelser at indsamle et enkelt GTIN for en ordre, uanset hvor mange produkter ordren består af. Du kan indsamle et GTIN for hvert produkt i en ordre ved at føje kode til dit website, der dynamisk føjer et "GTIN"-objekt til matrixen "products" for hvert produkt i ordren.

Kodestykket for en ordre, der består af to forskellige produkter, ser for eksempel således ud:

// OPTIONAL

"opt_in_style": "OPT_IN_STYLE",

"products": [{"gtin":"GTIN1"}, {"gtin":"GTIN2"}]

En ordre, der indeholder tre forskellige produkter, skal have et kodestykke, der ser således ud:

// OPTIONAL

"opt_in_style": "OPT_IN_STYLE",

"products": [{"gtin":"GTIN1"}, {"gtin":"GTIN2"}, {"gtin":"GTIN3"}]

Erstat "GTIN1", "GTIN2", "GTIN3" med egentlige numeriske GTIN-værdier.

Når du har implementeret den nye kode på dit website, begynder vi at indsamle GTIN'er fra ordrer, der er afgivet på dit website, og indsamle produktanmeldelser fra dine kunder.

Tjek, om dit website bruger kodestykket til modulet for undersøgelsestilvalg for Trusted Stores

Hvis du bruger den gamle Trusted Stores-kode, skal du fjerne både modulkoden for undersøgelsestilvalget og badgekoden for Trusted Stores fra dit website og følge den tekniske integrationsvejledning for Google Kundeanmeldelser, så du kan føje det nye kodestykke til modulet for undersøgelsestilvalg (og eventuelt det nye badgekodestykke) til dit website.

Hvis du bruger det gamle kodestykke til modulet for undersøgelsestilvalg for Trusted Stores, bør du kunne se følgende kode på dit website:

<!-- START Google Trusted Stores Order -->

<div id="gts-order" style="display:none;" translate="no">

<!-- start order and merchant information -->

<span id="gts-o-id">MERCHANT_ORDER_ID</span>

<span id="gts-o-email">CUSTOMER_EMAIL</span>&gt;

<span id="gts-o-country">CUSTOMER_COUNTRY</span>

<span id="gts-o-currency">CURRENCY</span>

<span id="gts-o-total">ORDER_TOTAL</span>

<span id="gts-o-discounts">ORDER_DISCOUNTS</span>

<span id="gts-o-shipping-total">ORDER_SHIPPING</span>

<span id="gts-o-tax-total">ORDER_TAX</span>

<span id="gts-o-est-ship-date">ORDER_EST_SHIP_DATE</span>

<span id="gts-o-est-delivery-date">ORDER_EST_DELIVERY_DATE</span>

<span id="gts-o-has-preorder">HAS_BACKORDER_PREORDER</span>

<span id="gts-o-has-digital">HAS_DIGITAL_GOODS</span>

<!-- end order and merchant information -->

<!-- start repeated item specific information -->

<!-- item example: this area repeated for each item in the order -->

<span class="gts-item">

<span class="gts-i-name">ITEM_NAME</span>

<span class="gts-i-price">ITEM_PRICE</span>

<span class="gts-i-quantity">ITEM_QUANTITY</span>

<span class="gts-i-prodsearch-id">ITEM_GOOGLE_SHOPPING_ID</span>

<span class="gts-i-prodsearch-store-id"ITEM_GOOGLE_SHOPPING_ACCOUNT_ID/span>

</span>

<!-- end item 1 example -->

<!-- end repeated item specific information -->

</div>

<!-- END Google Trusted Stores Order

Hvis du bruger det gamle kodestykke til modulet for undersøgelsestilvalg for Trusted Stores, bruger du sandsynligvis også det gamle Trusted Stores-badgekodestykke som vist nedenfor:

<!-- BEGIN: Google Trusted Stores -->

<script type="text/javascript">

var gts = gts || [];

gts.push(["id", "{some ID number}"]);

gts.push(["badge_position", "{some position}"]);

gts.push(["locale", "PAGE_LANGUAGE"]);

gts.push(["google_base_offer_id", "ITEM_GOOGLE_SHOPPING_ID"]);

gts.push(["google_base_subaccount_id", "ITEM_GOOGLE_SHOPPING_ACCOUNT_ID"]);

(function() {

var gts = document.createElement("script");

gts.type = "text/javascript";

gts.async = true;

gts.src = "https://www.googlecommerce.com/trustedstores/api/js";

var s = document.getElementsByTagName("script")[0];

s.parentNode.insertBefore(gts, s);

</script>

<!-- END: Google Trusted Stores -->