Ohjekeskuksesta löydät tietoa sekä uudesta että klassisesta Kauppiaskeskuksesta. Etsi logo kunkin artikkelin yläreunasta ja varmista, että se liittyy käyttämääsi Kauppiaskeskuksen versioon.

Paikallisen varaston aloitusopas

Paikallisten tuotteiden mainosten tai maksuttomien paikallisten tuotelistausten käyttöönotto

Oma kuvake klassisen Kauppiaskeskuksen artikkeliotsikoille.

Step 2 of showing your local products on Google is enabling local inventory ads or free local product listings Tämä on paikallisen varaston aloitusoppaan vaihe 2.

Paikallisten tuotteiden näyttäminen Googlessa edellyttää, että otat paikallisten tuotteiden mainokset tai maksuttomat paikalliset tuotelistaukset käyttöön Kauppiaskeskuksessa.

1. Kirjaudu Kauppiaskeskus-tilillesi.
  2. Valitse navigointivalikosta Kasvu.
  3. Valitse Hallinnoi ohjelmia.
  4. Valitse Aloita paikallisten tuotteiden mainosten tai maksuttomien paikallisten tuotelistausten kortista.
  5. Valitse maa, jossa fyysiset kauppasi sijaitsevat.
Kauppiaskeskus-ohjelmat näkyvät vain Kauppiaskeskus-tilin järjestelmänvalvojille.