Notifikation

I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Introduktionsvejledning til lokalt butikslager

Aktivér annoncer for lokalt butikslager eller gratis produktfortegnelser

Et tilpasset ikon for artiklens overskrift i det klassiske Merchant Center

Step 2 of showing your local products on Google is enabling local inventory ads or free local product listings Dette er trin 2 i introduktionsvejledningen til lokalt butikslager.

Hvis du vil vise dine lokale produkter på Google, skal du aktivere annoncer for lokalt butikslager eller gratis produktfortegnelser i Merchant Center:

1. Log ind på din Merchant Center-konto.
  2. Klik på Stigning i navigationsmenuen.
  3. Klik på Administrer programmer.
  4. Klik på Kom godt i gang på annoncer for lokalt butikslager eller programkortet med de gratis produktfortegnelser.
  5. Vælg det land, hvor dine fysiske butikker er placeret.
Merchant Center-programmer er kun synlige for Merchant Center-kontoadministratorer.