Introduktionsvejledning til lokalt butikslager

Aktivér annoncer for lokalt butikslager eller gratis produktfortegnelser

Step 2 of showing your local products on Google is enabling local inventory ads or free local product listings Dette er trin 2 i introduktionsvejledningen til lokalt butikslager.

Hvis du vil vise dine lokale produkter på Google, skal du aktivere annoncer for lokalt butikslager eller gratis produktfortegnelser i Merchant Center:

1. Log ind på din Merchant Center-konto.
  2. Klik på Stigning i navigationsmenuen.
  3. Klik på Administrer programmer.
  4. Klik på Kom godt i gang på annoncer for lokalt butikslager eller programkortet med de gratis produktfortegnelser.
  5. Vælg det land, hvor dine fysiske butikker er placeret.
Merchant Center-programmer er kun synlige for Merchant Center-kontoadministratorer.