I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Introduktionsvejledning til lokalt butikslager

Verificer Om-siden (kun Schweiz, Tyskland og Østrig)

Et tilpasset ikon for artiklens overskrift i det klassiske Merchant Center

Step 6 of showing your local products on Google is verifying your About pageDette er trin 7 i onboardingguiden til lokalt butikslager.

For at aktivere annoncer for lokalt butikslager eller gratis lokale produktfortegnelser i Schweiz, Tyskland og Østrig skal du indsende en Om-side for hvert enkelt land.

Der stilles specifikke krav til en Om-side i henhold til artikel 5 i EU's e-handelsdirektiv, og det implementeres i henhold til lokal lovgivning. Ifølge disse krav skal den webside, der hostes på din Om-side, indeholde følgende oplysninger:

• En fysisk adresse
  • Kontaktoplysninger, f.eks. telefonnummer og/eller mailadresse
  • Den lokation, hvor din virksomhed er registreret
  • Eventuelle branchespecifikke registreringer, licenser eller godkendelser

Du kan også bruge denne side til at vise yderligere oplysninger, f.eks. oplysninger, der kræves i henhold til lokale love.

Følg denne vejledning for at indsende din Om-side:

1. Log ind på din Merchant Center-konto.
  2. Klik på Oversigt i navigationsvinduet.
  3. Klik på Fortsæt ud for "Annoncer for lokalt butikslager" eller "Gratis lokale produktfortegnelser".
  4. Find det pågældende lands programbjælke. Klik på den, hvis tekstfeltet "Om-side" ikke allerede vises).
  5. Tilføj din Om-webadresse i tekstfeltet.
  6. Klik på Gem.

Gennemgå status for Om-siden

Google gennemgår den webside, der hostes på Om-siden, for at sikre, at den overholder kravene til Om-sider. Gennemgangen kan tage op til en uge.

Følg nedenstående vejledning for at se din status for gennemgang.

1. Log ind på din Merchant Center-konto.
  2. Klik på Oversigt i navigationsvinduet.
  3. Klik på Fortsæt ud for "Annoncer for lokalt butikslager" eller "Gratis lokale produktfortegnelser".
  4. Find det pågældende lands programbjælke (og klik på den, hvis tekstfeltet "Om-side" ikke allerede vises).
  5. Se status ved siden af feltet "Om-side".

Status for Om-siden kan være:

• Verificeret: Der kræves ingen yderligere handlinger.
  • Afventer Google-verificering: Prøv igen senere. Din Om-side er under gennemgang. Processen kan tage op til en uge.
  • Afvist: Googles gennemgang resulterede i en afvisning af din Om-side, fordi din webside ikke opfylder kravene. Bed de primære og tekniske kontaktpersoner, som er angivet under indstillingerne for din Merchant Center-konto, om at tjekke deres mail for at få oplysninger om de problemer, der skal løses. Indsend derefter Om-siden igen (se ovenfor).
Vær opmærksom på, at annoncer for lokalt butikslager eller gratis lokale fortegnelser ikke kan vises i Schweiz, Tyskland eller Østrig uden en verificeret Om-webadresse.