Introduktionsvejledning til lokalt butikslager

Bekræft siden Om (kun Schweiz, Tyskland og Østrig)

Step 6 of showing your local products on Google is verifying your About pageDette er trin 6 i introduktionsvejledningen til lokalt butikslager.

For at aktivere annoncer for lokalt butikslager eller gratis produktfortegnelser i Schweiz, Tyskland og Østrig skal du indsende en Om-side for hvert enkelt land.

Der stilles specifikke krav til en Om-side i henhold til artikel 5 i EU's e-handelsdirektiv, og det implementeres i henhold til lokal lovgivning. Ifølge disse krav skal den webside, der hostes på din Om-side, indeholde følgende oplysninger:

• En fysisk adresse
  • Kontaktoplysninger, f.eks. telefonnummer og/eller mailadresse
  • Det sted, hvor din virksomhed er registreret
  • Eventuelle branchespecifikke registreringer, licenser eller godkendelser

Du kan også bruge denne side til at vise yderligere oplysninger, f.eks. oplysninger, der kræves i henhold til lokale love.

Følg denne vejledning for at indsende din Om-side:

1. Log ind på din Merchant Center-konto.
  2. Klik på Oversigt i navigationsvinduet.
  3. Klik på Fortsæt ud for "Annoncer for lokalt butikslager" eller "Gratis produktfortegnelser".
  4. Find det pågældende lands programbjælke (og klik på den, hvis tekstfeltet "Om-side" ikke allerede vises).
  5. Tilføj din Om-webadresse i tekstfeltet.
  6. Klik på Gem.

Gennemgå status for siden Om

Google gennemgår den webside, der hostes på siden Om, for at sikre, at den overholder kravene til Om-sider. Gennemgangen kan tage op til en uge.

Følg nedenstående vejledning for at se din status for gennemgang.

1. Log ind på din Merchant Center-konto.
  2. Klik på Oversigt i navigationsvinduet.
  3. Klik på Fortsæt ud for "Annoncer for lokalt butikslager" eller "Gratis produktfortegnelser".
  4. Find det pågældende lands programbjælke (og klik på den, hvis tekstfeltet "Om-side" ikke allerede vises).
  5. Se status ved siden af feltet "Om-side".

Status for siden Om kan være:

• Bekræftet: Der kræves ingen yderligere handlinger.
  • Afventer Google-bekræftelse: Prøv igen senere. Din Om-side er under gennemgang. Processen kan tage op til en uge.
  • Afvist: Googles gennemgang resulterede i en afvisning af din Om-side, fordi din webside ikke opfylder kravene. Bed de primære og tekniske kontaktpersoner, som er angivet under indstillingerne for din Merchant Center-konto, om at tjekke deres mail for at få oplysninger om de problemer, der skal løses. Indsend derefter siden Om igen (se ovenfor).
Vær opmærksom på, at annoncer for lokalt butikslager eller gratis lokale fortegnelser ikke kan vises i Schweiz, Tyskland eller Østrig uden en bekræftet Om-webadresse.