I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Løs problemer med afviste kampagner

Et tilpasset ikon for artiklens overskrift i det klassiske Merchant Center

Denne artikel beskriver almindelige afvisninger som følge af politik- og valideringsgennemgang, vejledning til fejlfinding og tips til, hvordan du undgår fremtidige afvisninger.

Hvis du vil vide, hvordan Google gennemgår og validerer dine kampagner, kan du se processen for godkendelse af kampagner.

Bemærk! Når du har fundet årsagen til afvisningen og redigeret din kampagne, behøver du ikke at bruge et nyt kampagne-id [promotion_id], når du indsender den igen. Når du har indsendt den igen, starter gennemgangsprocessen på ny.

Almindelige afvisninger som følge af politikgennemgang

Forsendelseskode er påkrævet

Forklaring på denne afvisning:

Din forsendelseskampagne er ikke knyttet til en indløsningskode.

Mulige årsager:

Der er ikke knyttet en indløsningskode til den specifikke kampagne.

Fejlfinding:

1. Tilføj en gyldig kuponkode i din kampagnebeskrivelse.
  2. Test koden for at sikre, at gratis forsendelse eller rabat på forsendelse først er tilgængelig, når koden er anvendt.
  3. Indsend din kampagne igen.

Hvis du ikke knytter en indløsningskode til din forsendelseskampagne, kan du angive en kombineret kampagne. Få flere oplysninger om kombinerede kampagner.

Tips til at undgå afvisninger fremover:

• Sørg for, at kampagnen med gratis forsendelse eller rabat på forsendelse først er tilgængelig, når du har anvendt koden på dit website
  • Tilføj indløsningskoden i oplysningerne om din kampagne, når du indsender din kampagne
  • Se krav til forsendelseskampagner.
Betingelserne er for restriktive
Forklaring på denne afvisning:
Din kampagne er kun tilgængelig for bestemte kunder.
Mulige årsager:
  • Din kampagne er kun tilgængelig for førstegangskunder og er ikke tilgængelig for kunder, der allerede har bestilt på dit website
  • Din kampagne er kun tilgængelig for kunder i bestemte områder med bestemte postnumre
  • Titlen på din kampagne angiver, at kampagnen kun er tilgængelig for en undergruppe af kunder (f.eks.: 10 % rabat for undervisere)
Fejlfinding:
  1. Revider titlen, så den gælder for alle, der handler på Google.
  2. Indsend din kampagne igen.
Tip til at undgå fremtidige afvisninger:
  • Sørg for, at din kampagne er tilgængelig for alle kunder, der køber på Google, før du uploader den
Problemer med relation til vores redaktionelle politikker
Forklaring på denne afvisning:
Din lange kampagnetitel overholder ikke vores redaktionelle krav.
Mulige årsager:

Din titel indeholder et af følgende:

• Forkert stavning, grammatik eller tegnsætning
  • Overdreven brug af store bogstaver
  • Forkortelser eller akronymer (f.eks. BOGO)
  • Overflødig eller unødvendig tekst (f.eks. online)
  • Ordet "i dag", når din kampagnevarighed er længere end én dag
  • Fejl i din kuponkode
Fejlfinding:
  1. Gennemgå din lange kampagnetitel, og ret eventuelle redaktionelle problemer.
  2. Indsend din kampagne igen.
Tips til at undgå afvisninger fremover:
  • Sørg for, at din titel overholder vores redaktionelle krav
  • Gennemgå din lange kampagnetitel for at opdage problemer, inden du indsender den
Uoverensstemmelse i anvendelighed
Forklaring på denne afvisning:
Produktets anvendelighed stemmer ikke overens med kampagnens titel.
Mulige årsager:
  • Din lange kampagnetitel beskriver en kampagne, der gælder for alle produkter (kampagnens lange titel er f.eks. "10 % rabat på hele butikken"). Men attributten produkter inkluderet i kampagne [product applicability], er indstillet til specific_products
  • Din lange kampagnetitel beskriver en kampagne, der kun gælder for en undergruppe af produkter på dit website (kampagnens lange titel er f.eks. "10 % rabat på damesko"). men produkter inkluderet i kampagne er indstillet til all_products.
Fejlfinding:
  1. Rediger relevansen, så den matcher kampagnens titel.
  2. Indsend din kampagne igen.
Tip til at undgå fremtidige afvisninger:
  • Sørg for, at produktrelevansen svarer til kampagnens relevans som beskrevet i den lange titel
Minimumrabatten er ikke angivet
Forklaring på denne afvisning:
Din lange kampagnetitel beskriver ikke en minimumrabat eller fordel.
Mulige årsager:
  • Din lange kampagnetitel beskriver kun den maksimale rabat, kunden kan modtage
    • Ikke tilladt: Få op til 50 % rabat
    • Tilladt: Få 20-50 % rabat
  • Din lange kampagnetitel beskriver ikke rabat eller fordele i titlen
Fejlfinding:
  1. Revider din lange kampagnetitel for at beskrive den minimumrabat, kampagnen tilbyder.
  2. Indsend din kampagne igen.
Tip til at undgå fremtidige afvisninger:
  • Før du indsender en kampagne, skal du sikre dig, at titlen er klar, nøjagtig og angiver en minimumrabat. Du kan få flere oplysninger i vores deltagelseskriterier og politikker.
Uklar gratis gave
Forklaring på denne afvisning:
Din titel beskriver ikke den gratis gave.
Mulige årsager:
Din lange kampagnetitel angiver "gratis gave" og beskriver ikke tydeligt den gratis gave, der tilbydes.
  • Tilladt:
    • Gratis silketørklæde med alle køb
    • Gratis værktøjssæt med 7 dele (til en værdi af 3.000 DKK) ved et køb på 5.000 DKK
    • Gratis halskæde til en værdi af 750 DKK, når du bruger 2.000 DKK eller mere
  • Ikke tilladt:
    • Gratis gave ved køb for 1.000 DKK eller mere
    • Gratis gave med alle køb
    • Gratis vare, der indløses ved betaling

Fejlfinding:

1. Tilføj en beskrivelse af den gratis gave i titlen.
  2. Indsend din kampagne igen.

Bemærk! Gratis gaver, gavekort eller e-kort skal fremgå i kurven eller på betalingssiden. Gå til vores side om kampagnepolitikker for at få flere oplysninger.

Tip til at undgå fremtidige afvisninger:

• Sørg for, at den gratis gave er beskrevet i din lange titel, før du indsender en kampagne

Almindelige afvisninger vedrørende gennemgang af produktvalidering

Ikke tilknyttet
Forklaring på denne afvisning:
Din kampagne kunne ikke testes for nogen produkter.
Mulige årsager:
  • Den indsendte kampagne er ikke knyttet til nogen produkter i produktfeedet
  • Attributten kampagne-id [promotion_id] tager højde for mellemrum og skelner mellem store og små bogstaver, og den er muligvis ikke angivet nøjagtigt, som den er oprettet i kampagnefeedet eller med værktøjet til kampagneoprettelse
  • Feedreglerne er ikke konfigureret korrekt for attributten kampagne-id [promotion_id] for dit produktfeed
  • Kvalificerede varer er afvist i henhold til politikkerne for Shopping-annoncer
  • Din kampagne er indstillet til en landestandard, der ikke har nogen produkter
Bemærk! Hvis du bruger Shopify eller Bigcommerce til at uploade produkter, kan disse platforme ikke føje attributter til produktfeedet.
Fejlfinding:
  1. Rediger de eksisterende regler for de relevante kampagneprodukter i værktøjet til kampagneoprettelse, eller opdater dit produktfilter i dit kampagnefeed.
  2. Indsend din kampagne igen.
Gratis forsendelse tilbydes uden brug af kode
Forklaring på denne afvisning:
Den gratis forsendelse eller rabat på forsendelse, som du tilbyder, er allerede tilgængelig uden at anvende indløsningskoden.
Mulige årsager:
  • Gratis forsendelse blev automatisk tilføjet ved betaling på dit website
  • Gratis forsendelse/forsendelse med rabat tilbydes jævnligt på dit website
Fejlfinding:
  1. Foretag de nødvendige ændringer på dit website, så gratis forsendelse eller forsendelse med rabat kun er tilgængelig, når kunderne manuelt har indtastet en kode til indløsning.
  2. Du kan anmode om en gennemgang ved at finde kampagnerne i Kampagneoversigt:
  • Klik på Se status for gennemgangen i kolonnen "Status".
  • Vælg Jeg bekræfter, at jeg har løst alle problemer med denne kampagne., hvis du har løst problemerne.
  • Vælg Jeg er uenig i problemet, hvis du er uenig i afvisningen.
Ugyldig kuponkode
Forklaring på denne afvisning:
Ved test af kampagnen returnerede indløsningskoden en fejl eller gav ikke den beskrevne rabat.
Mulige årsager:
  • Koden er forkert
  • Dit website er ikke konfigureret korrekt til at anvende koden
  • Koden gav ikke den beskrevne rabat i kurven eller på betalingssiden
  • Produkterne skal ikke knyttes til kampagnen
Fejlfinding:
  1. Tjek, at indløsningskoden er korrekt.
  2. Hvis den er korrekt, skal du sikre dig, at den fungerer på websitet.
  3. Hvis den er forkert, skal du oprette et nyt kampagne-id [promotion_id] med de korrekte oplysninger.
  4. Sørg for, at kampagnen er knyttet til kvalificerede varer, og omdefiner om nødvendigt kampagne-id [promotion_id].
  5. Du kan anmode om en gennemgang ved at finde kampagnerne i Kampagneoversigt:
  • Klik på Se status for gennemgangen i kolonnen "Status".
  • Vælg Jeg bekræfter, at jeg har løst alle problemer med denne kampagne., hvis du har løst problemerne.
  • Vælg Jeg er uenig i problemet, hvis du er uenig i afvisningen.
Tip til at undgå fremtidige afvisninger:
  • Tjek, at den indløsningskode, du indsender, er stavet nøjagtigt, som den vil blive brugt på dit website
Ingen eller lavere rabat
Forklaring på denne afvisning:
På siden med kurven/betaling var der ingen rabat eller en lavere rabat, end den, der står i kampagnens titel.
Mulige årsager:
  • Salgsprisen vises allerede på produktets landingsside og din Shopping-annonce eller gratis produktfortegnelse, hvilket ikke gavner kunderne (de får allerede rabatprisen)
  • Rabatten på siden med kurven/betaling er lavere end den i titlen angivne rabat
Fejlfinding:
  1. Udfør de nødvendige ændringer på dit website, så den nedsatte pris i titlen kun afspejles i kurven eller på betalingssiden.
  2. Opdater din kampagne, og indsend den igen.

Utilstrækkelig rabatværdi

Forklaring på denne afvisning:
Denne kampagne bestod ikke valideringstesten, fordi værdien af produktrabatten i dit produktfeed er utilstrækkelig.
Mulige årsager:
  • Rabatter med en værdi på under 5 % i forhold til den aktuelle pris på en vare eller 5 USD i USA, 5 CAD i Canada, 5 GBP i Storbritannien, 5 BRL i Brasilien, 5 INR i Indien, 5 JPY i Japan, 5 KRW i Sydkorea, 5 AUD i Australien eller 5 EUR i Frankrig, Nederlandene, Italien, Spanien og Tyskland.

Ingen aktive produkter

Forklaring på denne afvisning:
Denne kampagne bestod ikke valideringstesten, fordi den ikke er knyttet til nogen eller det mindste antal påkrævede produkter i dit produktfeed.
Mulige årsager:
  • Mindste antal produkter kan ikke føjes til kurven
  • Dine produkter er blevet afvist
  • Alle produkter afventer gennemgang
  • Produktsiden omdirigerer til et andet website
  • Det er ikke muligt at føje produkter til kurven
  • Produktprisen er ikke tilgængelig
  • Dine produktdata er ikke færdigbehandlet

Yderligere oplysninger

Forklaring på denne afvisning:
Denne kampagne bestod ikke valideringstesten, fordi websitet kræver, at brugerne verificerer yderligere oplysninger, f.eks. telefonnummer, id udstedt af en offentlig myndighed osv., før oplysningerne om kampagnen vises.
Mulige årsager:
  • Dine kampagneoplysninger kan kun ses efter verificering af telefonnummer eller andre lignende krav.
  • Kampagnen kan kun indløses, når uspecificerede yderligere brugerkrav er opfyldt.
  • Kampagnen kan kun indløses, efter man har gennemført en undersøgelse.

Fejlfinding:

1. Sørg for, at produktsiden eller siden med kurven viser kampagneoplysningerne og oplysninger om, hvordan kampagnen indløses, før brugeren skal verificere et telefonnummer.
  2. Sørg for, at kampagnen kan indløses uden yderligere brugerkrav, f.eks. tilmelding til betalt medlemskab eller skjulte gebyrer, som ikke gælder for andre, der ikke indløser en kampagne.
  3. Undgå at opstille meget strenge betingelser for at indløse kampagnen.