Ohjekeskuksesta löydät tietoa sekä uudesta että klassisesta Kauppiaskeskuksesta. Etsi logo kunkin artikkelin yläreunasta ja varmista, että se liittyy käyttämääsi Kauppiaskeskuksen versioon.

Alueiden luominen

Oma kuvake klassisen Kauppiaskeskuksen artikkeliotsikoille.

Alueasetusten avulla voi luoda omia alueita eri maihin. Alueita voi käyttää toimituskulujen, kuljetusajan tai alueellisen saatavuuden ja hinnoittelun määrittämiseen maan mukaan.

Maa Alueellinen saatavuus ja hinnoittelu* Omiin alueisiin pohjautuvat toimituskulut ja kuljetusajat
Australia Saatavilla Saatavilla
Brasilia Saatavilla Saatavilla
Kanada   Saatavilla
Ranska Saatavilla Saatavilla
Saksa   Saatavilla
Intia   Saatavilla
Uusi-Seelanti   Saatavilla
Venäjä Saatavilla
Yhdistynyt kuningaskunta   Saatavilla
Yhdysvallat Saatavilla Saatavilla

Omien alueiden luominen ei ole ainoa tapa määrittää toimituskuluja tietyille maiden sisäisille alueille. Voit myös määrittää osavaltiot, alueet, territoriot tai prefektuurit maiden mukaan käyttämällä toimituskulujen lisäasetuksia. Lue lisää toimitusasetusten valinnasta.

* Taulukko ei sisällä betakokeilumaita.

Esimerkki

Jos toimit Yhdysvaltojen itärannikolla, toimituskulut länsirannikolle voivat olla korkeammat ja kuljetusajat pidempiä. Voit ottaa huomioon korkeammat kulut ja pidemmät kuljetusajat lisäämällä länsirannikolle oman alueen ja liittämällä tämän alueen toimituksiin pidemmän kuljetusajan ja korkeamman toimitushinnan.

Ohjeet

Uuden alueen luominen

Create a new region [regional availability and pricing]

1. Klikkaa työkalukuvaketta Työkalut ja asetukset ‑valikon kuvake [Ratas].
  2. Valitse Työkalut-kohdasta Alueet.
  3. Luo uusi alue klikkaamalla pluspainiketta .
  4. Lisää arvot kohtiin Aluetunnus, Alueen nimi ja Maa.
    • Kullekin alueelle pitää lisätä yksilöllinen aluetunnus, joka on numeerinen (vähintään kuusi merkkiä), jos aiot käyttää alueellisia ohituksia.
    • Alueen nimen avulla voit yksilöidä maantieteellisen alueen, jonka haluat sisällyttää alueeseesi.
    • Valitse Maa-kohdan vieressä olevasta avattavasta valikosta maa, jossa tätä aluetta käytetään.
  5. Luo alue postinumeron tai osavaltion perusteella (maan mukaan).
    • Käytä täydellistä yksilöllistä postinumeroa (esim. 94043).
    • Käytä tietyn välin postinumeroita (esim. 94002–95460)
    • Käytä tietyn välin postinumeroissa etuliitettä ja jokerimerkkiä (*) (esim. 94*).
    • Käytä tietyn välin postinumeroissa kahta etuliitettä ja jokerimerkkiä (*) (esim. 94*–95*).

Brasilia

• Käytä ennen yhdysmerkkiä olevia postinumeroita (jos postinumero on esimerkiksi 30260-070, käytä numeroa 30260).
      • Käytä tietyn välin postinumeroita (esim. 04538–30260).
      • Käytä tietyn välin postinumeroissa etuliitettä ja jokerimerkkiä (*) (esim. 30*).
      • Käytä tietyn välin postinumeroissa kahta etuliitettä ja jokerimerkkiä (*) (esim. 30*–31*).

Kanada

• Käytä postinumeron alkuosaa. Älä lisää postinumeron loppuosaa, joka koostuu kolmesta merkistä (esim. M5H).
      • Käytä tietyn välin postinumeroiden alkuosissa etuliitettä ja jokerimerkkiä (*) (esim. K*).

Yhdistynyt kuningaskunta

Käytä koodin ensimmäistä osaa (jos postinumero on esimerkiksi N1C 4AG, käytä alkuosaa N1C).

• Muussa tapauksessa valitse maakohtainen hallinnollinen alue.
    • Valitse Lisää.
  6. Viimeistele alueen luominen klikkaamalla Tallenna.

Alueen muokkaaminen

Edit a region [regional availability and pricing]

1. Klikkaa työkalukuvaketta Työkalut ja asetukset ‑valikon kuvake [Ratas].
  2. Valitse Työkalut-kohdasta Alueet.
  3. Voit lisätä alueen nimen tai muuttaa sitä klikkaamalla tekstiä Alueen nimi ‑sarakkeessa ja muokkaamalla Alueen nimi ‑kenttää.
  4. Näin voit muokata postinumeroja:
    • Lisää uusia postinumeroja samalla tavalla kuin luodessasi alueen eli lisää tietyn välin postinumerot yhtä riviä kohti. Valitse Lisää postinumerot.
    • Jos haluat poistaa postinumeron, klikkaa sen vierestä X. Klikkaa Tyhjennä kaikki, jos haluat poistaa kaikki postinumerot.
  5. Viimeistele alueen muokkaus klikkaamalla Tallenna.

Alueen poistaminen

Remove a region [regional availability and pricing]

Varmista ennen alueen poistamista, että sitä ei enää käytetä missään saatavilla olevassa palvelussa.

1. Klikkaa työkalukuvaketta Työkalut ja asetukset ‑valikon kuvake [Ratas].
  2. Valitse Työkalut-kohdasta Alueet.
  3. Klikkaa roskakorikuvaketta Alueen nimi ‑sarakkeessa olevan alueen nimen vierestä ja klikkaa sitten Vahvista.