I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Konfigurer regioner

Et tilpasset ikon for artiklens overskrift i det klassiske Merchant Center

Regioner bruges til at oprette tilpassede områder i landene. Disse områder kan bruges til at angive forsendelsesomkostninger, forsendelsestid eller regional tilgængelighed og prissætning afhængigt af tilgængeligheden i dit land.

Land Regional tilgængelighed og prissætning* Forsendelsesomkostninger og forsendelsestider baseret på tilpassede områder
Australien Tilgængelig Tilgængelig
Brasilien Tilgængelig Tilgængelig
Canada   Tilgængelig
Frankrig Tilgængelig Tilgængelig
Tyskland   Tilgængelig
Indien   Tilgængelig
New Zealand   Tilgængelig
Rusland Tilgængelig
Storbritannien   Tilgængelig
USA Tilgængelig Tilgængelig

Oprettelse af tilpassede områder er ikke den eneste måde at angive forsendelsesomkostninger for specifikke områder i landene på. Du kan også angive stater, regioner, områder eller præfekturer afhængigt af de lande, der bruger de avancerede indstillinger for forsendelsesomkostninger. Få flere oplysninger om konfiguration af forsendelsesindstillinger.

*Tabellen omfatter ikke betalande.

Eksempel

Hvis du f.eks. befinder dig på den amerikanske østkyst, ser du muligvis større omkostninger og forlængede forsendelsestider, når du sender ordrer til vestkysten. For at tage højde for disse højere priser og forlængede forsendelsestider kan du oprette en bestemt region for vestkysten og tilknytte en længere forsendelsestid og højere forsendelsespris for leveringer til denne region.

Vejledning

Opret en ny region

Create a new region [regional availability and pricing]

1. Klik på værktøjsikonet Menuikon for Værktøjer og indstillinger [Gear].
  2. Vælg Regioner under "Værktøjer".
  3. Klik på plusknappen for at oprette en ny region.
  4. Angiv værdier for "Område-id", "Regionsnavn" og "Land".
    • Dette område-id skal være unikt for hver region og numerisk (minimum 6 cifre), hvis du vil bruge regionale tilsidesætninger.
    • Regionsnavnet hjælper dig med at identificere det geografiske område, du vil medtage i din region.
    • Brug rullemenuen ud for "Land" til at vælge, hvilket land denne region skal gælde for.
  5. Opret din region ved hjælp af postnumre eller stater (afhængigt af tilgængeligheden i dit land).
    • Brug et postnummer (f.eks.: 94043)
    • Et interval af postnumre (for eksempel 94002-95460).
    • Brug et interval af postnumre med et præfiks og jokertegn (*) (for eksempel 94*)
    • Brug et interval af postnumre med 2 præfikser og jokertegn ( * ) (for eksempel "94*-95*")

For Brasilien

• Brug koder før bindestregen (hvis postnummeret f.eks. er 30260-070, skal du bruge 30260).
      • Et interval af postnumre (for eksempel 04538-30260).
      • Brug et interval af postnumre med et præfiks og jokertegn (*) (for eksempel 30*)
      • Brug et interval af postnumre med 2 præfikser og jokertegn ( * ) (for eksempel 30*-31*)

For Canada

• Brug det canadiske sorteringsområde (FSA, Forward Sortation Area). Medtag ikke enheden til lokal levering (f.eks. M5H).
      • Brug et interval af FSA'er ved hjælp af et præfiks med et jokertegn ( * ) (f.eks. K*).

For Storbritannien

Brug den udgående kode (brug f.eks. N1C, hvis postnummeret er N1C 4AG).

• Ellers skal du vælge den administrative region, der er tilgængelig for dit land.
    • Klik på Tilføj.
  6. Klik på Gem for at afslutte oprettelsen af regionen.

Rediger en region

Edit a region [regional availability and pricing]

1. Klik på værktøjsikonet Menuikon for Værktøjer og indstillinger [Gear].
  2. Vælg Regioner under "Værktøjer".
  3. Du kan tilføje eller ændre regionsnavn ved at klikke på teksten i kolonnen "Regionsnavn" og redigere feltet "Regionsnavn".
  4. Sådan redigerer du postnumre:
    • Tilføj nye koder på samme måde, som da du oprettede regionen, med ét interval pr. linje. Klik på Tilføj postnumre.
    • Hvis du vil fjerne et postnummer, skal du klikke på X ud for nummeret eller klikke på Slet alt for at fjerne alle postnumre.
  5. Klik på Gem for at fuldføre redigeringen af regionen.

Fjern en region

Remove a region [regional availability and pricing]

Før du kan fjerne en region, skal du sikre dig, at den ikke længere bruges med en af de tilgængelige tjenester.

1. Klik på værktøjsikonet Menuikon for Værktøjer og indstillinger [Gear].
  2. Vælg Regioner under "Værktøjer".
  3. Klik på ikonet med papirkurven ud for navnet på regionen i kolonnen "Regionsnavn", og klik derefter på Bekræft.