In dit Helpcentrum vindt u content voor zowel Merchant Center Next als de klassieke versie van Merchant Center. Kijk naar het logo bovenaan elk artikel om te controleren of u het artikel gebruikt voor uw Merchant Center-versie.

Maximale verwerkingstijd [max_handling_time], minimale verwerkingstijd [min_handling_time]

Een eigen icoon voor Merchant Center Next en de klassieke versie van Merchant Center.

Gebruik een minimale verwerkingstijd [min_handling_time] en maximale verwerkingstijd [max_handling_time] om gebruikers in uw advertenties en gratis vermeldingen nauwkeurige informatie te geven over hoelang het duurt voordat een product op de bestemming aankomt. De maximale en minimale verwerkingstijd zijn de langst en kortst mogelijke tijd vanaf het plaatsen van een bestelling tot de verzending van een product.

In dit artikel

Wanneer te gebruiken

OptionalOptioneel

Met de kenmerken minimale verwerkingstijd [min_handling_time] en maximale verwerkingstijd [max_handling_time] kunt u de verwerkingstijd voor uw aanbiedingen invoeren. Gebruik ze naast het kenmerk [shipping] om verzendgegevens voor uw aanbiedingen in te voeren. Deze kenmerken kunt u gebruiken in plaats van de subkenmerken minimale verwerkingstijd [min_handling_time] en maximale verwerkingstijd [max_handling_time] van het kenmerk verzending [shipping].

Als zowel de kenmerken verwerkingstijd als de subkenmerken verwerkingstijd van het kenmerk verzending [shipping] aanwezig zijn, worden de subkenmerken gebruikt. Hier vindt u meer informatie over het kenmerk verzending [shipping].

Indeling

Volg deze richtlijnen voor de indeling, zodat Google uw ingediende gegevens begrijpt. Meer informatie over kenmerken en kenmerkwaarden indienen

Type Getal (geheel getal)
Herhaald veld Nee
Bestandsindeling Voorbeeld van invoer
Tekst (tvs) 1
XML (feeds) <g:min_handling_time>1</g:min_handling_time>
Bestandsindeling Voorbeeld van invoer
Tekst (tvs) 3
XML (feeds) <g:max_handling_time>3</g:max_handling_time>

Gebruik de bron Content API for Shopping voor de juiste indeling van uw gegevens voor de Content API.

Opmerking: Dien uw datafeedbestand in een ondersteunde indeling in, zodat ons systeem dit kenmerk in uw productgegevens juist herkent.

Minimumvereisten

Dit zijn de vereisten om uw product te tonen. Als u niet aan deze vereisten voldoet, keuren we uw product af. Dit laten we u weten via uw Merchant Center-account.

• Gebruik werkdagen. Als een klant bijvoorbeeld op dinsdag bestelt en de zending uiterlijk op vrijdag het magazijn verlaat, is de maximale verwerkingstijd 3 dagen.

Opmerking: Uw werkdagen worden standaard ingesteld op maandag tot en met vrijdag, maar u kunt andere werkdagen (inclusief weekenden) invoeren in uw Merchant Center-account.

Best practices

Met deze best practices kunt u uw productgegevens optimaliseren voor de beste resultaten.

• Als uw producten altijd op de dag van bestelling klaar zijn voor verzending, dient u de waarde 1 in. De waarde van de maximale verwerkingstijd voor bestellingen moet minimaal 1 zijn.
  • Als uw producten op de dag van bestelling soms, maar niet altijd klaar zijn voor verzending, dient u 1 of een hogere waarde in. Als u wilt dat klanten ook buiten kantooruren bestellingen kunnen plaatsen, dient u de waarde 1 of hoger in.
  • Als u liever een periode invoert dan een specifiek aantal dagen, kunt u het kenmerk maximale verwerkingstijd [max_handling_time] samen met het kenmerk minimale verwerkingstijd [min_handling_time] gebruiken. Als u geen periode wilt opgeven, gebruikt u het kenmerk minimale verwerkingstijd niet.
  • Als u de verzendsnelheid voor advertenties en gratis vermeldingen wilt tonen, gebruikt u de subkenmerken voor verzending, zodat de verwerkingstijd en bezorgduur worden getoond in plaats van deze zelfstandige kenmerken. Hier vindt u meer informatie over het kenmerk verzending [shipping].