min_handling_time [minimale_verwerkingstijd], max_handling_time [maximale_verwerkingstijd]: definitie

Gebruik min_handling_time [minimale_verwerkingstijd] en max_handling_time [maximale_verwerkingstijd] om ons te helpen gebruikers nauwkeurige informatie te geven over hoe lang het duurt voordat een product op de bestemming aankomt. De maximale en minimale verwerkingstijd zijn de langst en kortst mogelijke tijd tussen de plaatsing van een bestelling en de verzending van een product.

Wanneer te gebruiken

Vereist voor Shopping Actions.

Voor Shopping Actions moet de verwerkingstijd in Merchant Center worden gespecificeerd. Bij gebruik op artikelniveau hebben de hier gedefinieerde kenmerken min_handling_time [minimale_verwerkingstijd] en max_handling_time [maximale_verwerkingstijd] voorrang op de verwerkingstijd die in Merchant Center is ingesteld.

Optioneel voor Shopping-advertenties.

Als u de VS target en in uw advertenties een bereik voor de geschatte levertijden wilt tonen, dient u deze informatie in door de kenmerken min_handling_time [minimale_verwerkingstijd] en max_handling_time [maximale_verwerkingstijd] samen te gebruiken.

Als u het kenmerk min_handling_time [minimale_verwerkingstijd] of max_handling_time [maximale_verwerkingstijd] opgeeft voor een land waarin geen geschatte levertijd kan worden weergegeven, wordt uw geschatte levertijd getoond zodra deze functie in dit land wordt ondersteund.

Indeling

Hanteer de volgende indelingsrichtlijnen zodat we de door u ingediende gegevens begrijpen:

Soort Getal (geheel getal)
Herhaald veld Nee
Property van schema.org
(Wat is dit?)

Offer.deliveryLeadTime.minValue en

Offer.deliveryLeadTime.maxValue

Type: QuantitativeValue

Bestandsindeling Voorbeeld van invoer
Tekstfeeds 1
XML-feeds

<g:min_handling_time>1</g:min_handling_time>

Voor informatie over de API-indeling raadpleegt u Content API for Shopping.

Bestandsindeling Voorbeeld van invoer
Tekstfeeds 3
XML-feeds

<g:max_handling_time>3</g:max_handling_time>

Voor informatie over de API-indeling raadpleegt u Content API for Shopping.

Richtlijnen

Volg deze richtlijnen om uw producten van hoogwaardige informatie te voorzien en optimale resultaten met uw advertenties te behalen.

Minimumvereisten

Dit zijn de vereisten waaraan u moet voldoen om advertenties voor uw product weer te geven. Als u niet aan de vereisten voldoet, keuren we uw product af. Dit kunt u zien op de pagina 'Diagnostische gegevens' van uw Merchant Center-account.

• Gebruik werkdagen en sluit weekenden uit. Als een klant bijvoorbeeld op dinsdag bestelt en de zending uiterlijk op vrijdag het magazijn verlaat, is de maximale verwerkingstijd drie dagen. Als een klant op vrijdag bestelt en de zending uiterlijk op maandag het magazijn verlaat, is de maximale verwerkingstijd één dag.

Praktische tips

Dit zijn praktische tips waarmee u productgegevens kunt optimaliseren voor de beste resultaten.

• Als uw producten op de dag van bestelling altijd klaar zijn voor verzending, dient u de waarde 0 in.
  • Als uw producten op de dag van bestelling soms, maar niet altijd klaar zijn voor verzending, dient u 1 of een hogere waarde in. Voorbeeld: Als klanten ook na kantooruren bestellingen kunnen plaatsen, dient u een waarde hoger dan 0 in.
  • Als u liever een periode opgeeft dan een specifiek aantal dagen, kunt u het kenmerk 'max_handling_time' [maximale verwerkingstijd] samen met het kenmerk 'min_handling_time' [minimale verwerkingstijd] gebruiken. Als u geen periode wilt opgeven, gebruikt u het kenmerk 'min_handling_time' [minimale verwerkingstijd] niet.