max_handling_time [käsittelyn_enimmäisaika] ja min_handling_time [käsittelyn_vähimmäisaika]: Määritelmä

Käyttämällä määritteitä min_handling_time [käsittelyn_vähimmäisaika] ja max_handling_time [käsittelyn_enimmäisaika] voit kertoa asiakkaillesi tarkasti, kuinka kauan tuotteen saapuminen määränpäähän kestää. Enimmäis- ja vähimmäiskäsittelyajat tarkoittavat pisintä ja lyhyintä aikaa tilauksen tekemisen ja tuotteen lähettämisen välillä.

Käyttötilanne

Pakollinen Osta Googlen kautta ‑palvelussa, jos ei ole määritetty tilitasolla.

Osta Googlen kautta ‑palvelussa tuotetason määritteet min_handling_time [käsittelyn_vähimmäisaika] ja max_handling_time [käsittelyn_enimmäisaika] ohittavat Kauppiaskeskuksessa määritetyn käsittelyajan.

Valinnainen Shopping-mainoksissa ja maksuttomissa listauksissa

Jos haluat näyttää toimitusnopeuden mainoksissa ja maksuttomissa listauksissa, sinun kannattaa käyttää shipping [toimitus] ‑määritteen alimääritteitä min_handling_time [käsittelyn_vähimmäisaika] ja max_handling_time [käsittelyn_enimmäisaika] erillisten määritteiden sijaan. Määritteen shipping [toimitus] alimääritteet min_handling_time [käsittelyn_vähimmäisaika] ja max_handling_time [käsittelyn_enimmäisaika] sallivat aluekohtaiset käsittelyajat. Niitä käytetään yhdessä shipping [toimitus] ‑määritteen alimääritteiden min_transit_time [kuljetuksen_vähimmäisaika] ja max_transit_time [kuljetuksen_enimmäisaika] arvioitujen toimitusaikojen tarjoamiseen. Lue lisää shipping [toimitus] ‑määritteestä

Vältä käyttämästä sekä toimituksen käsittelyajan alimääritteitä että erillisiä käsittelyajan määritteitä samanaikaisesti. Mainoksissa ja maksuttomissa listauksissa kannattaa käyttää toimituksen alimääritteitä. Jos ilmoitat kummankin määritejoukon, toimituksen alimääritteet ohittavat erilliset käsittelyajan määritteet.

Muoto

Noudattamalla näitä muotoiluohjeita varmistat, että ymmärrämme lähettämäsi datan.

Tyyppi Numero (kokonaisluku)
Toistuva kenttä Ei
Tiedostomuoto Esimerkki merkinnästä
Tekstisyötteet 1
XML-syötteet

<g:min_handling_time>1</g:min_handling_time>

Saat lisätietoja Content APIn datan muotoilusta tutustumalla Content API for Shoppingiin.

Tiedostomuoto Esimerkki merkinnästä
Tekstisyötteet 3
XML-syötteet

<g:max_handling_time>3</g:max_handling_time>

Saat lisätietoja Content APIn datan muotoilusta tutustumalla Content API for Shoppingiin.

Ohjeet

Seuraamalla näitä ohjeita varmistat tuotetietojesi laadun.

Vähimmäisvaatimukset

Sinun on noudatettava seuraavia vaatimuksia, jotta tuotteesi voidaan näyttää. Jos et noudata näitä vaatimuksia, tuotteesi hylätään. Ilmoitamme hylkäyksestä Kauppiaskeskus-tilisi Diagnostiikka-sivulla.

• Käytä arkipäiviä. Jos asiakas esimerkiksi tekee tilauksen tiistaina ja toimitus lähtee varastolta viimeistään perjantaina, enimmäiskäsittelyaika on 3 päivää.
    • Huom. Arkipäiviä ovat oletusarvoisesti päivät maanantaista perjantaihin, mutta voit määrittää Kauppiaskeskus-tililläsi arkipäiviksi myös viikonloput.

Parhaat käytännöt

Näiden parhaiden käytäntöjen avulla voit ylittää perusvaatimukset ja optimoida tuotetietojesi toiminnan.

• Jos tuotteesi ovat aina valmiina lähetettäväksi samana päivänä kuin tilaus tehdään, lisää luvuksi 0.
  • Jos tuotteesi eivät välttämättä ole valmiina lähetettäväksi samana päivänä, anna luvuksi 1 tai suurempi. Sinun on lisättävä luvuksi suurempi kuin 0, jos esimerkiksi sallit tilausten tekemisen aukioloaikojen jälkeen.
  • Jos lisäät mieluummin vaihteluvälin kuin tietyn luvun, voit käyttää määritteiden max_handling_time [käsittelyn_enimmäisaika] ja min_handling_time [käsittelyn_vähimmäisaika] yhdistelmää. Jos et halua kertoa vaihteluväliä, jätä määrite min_handling_time [käsittelyn_vähimmäisaika] pois.
  • Jos haluat näyttää toimitusnopeuden mainoksissa ja maksuttomissa listauksissa, käytä toimituksen alimääritteitä käsittelyajalle ja toimitusajalle erillisten määritteiden sijaan. Lue lisää toimituksesta