max_handling_time [käsittelyn_enimmäisaika] ja min_handling_time [käsittelyn_vähimmäisaika]: Määritelmä

Käyttämällä määritteitä min_handling_time [käsittelyn_vähimmäisaika] ja max_handling_time [käsittelyn_enimmäisaika] voit kertoa asiakkaillesi tarkasti, kuinka kauan tuotteen saapuminen määränpäähän kestää. Enimmäis- ja vähimmäiskäsittelyajat tarkoittavat pisintä ja lyhyintä aikaa tilauksen tekemisen ja tuotteen lähettämisen välillä.

Käyttö

Pakollinen Shopping Actionsissa, jos ei ole määritetty tilitasolla.

Tieto Shopping Actions ‑tilausten käsittelyajasta on määritettävä Kauppiaskeskuksessa. Tässä lisätyt tuotetason määritteet min_handling_time [käsittelyn_vähimmäisaika] ja max_handling_time [käsittelyn_enimmäisaika] ovat ensisijaisia Kauppiaskeskuksessa määritettyyn käsittelyaikaan nähden.

Valinnainen Shopping-mainoksissa

Jos haluat näyttää Yhdysvaltoihin kohdistetuissa mainoksissasi arvioidut toimitusajat, voit ilmoittaa ne määritteiden min_handling_time [käsittelyn_enimmäisaika] ja max_handling_time [käsittelyn enimmäisaika] yhdistelmällä.

Jos liität min_handling_time [käsittelyn_vähimmäisaika]- tai max_handling_time [käsittelyn_enimmäisaika] ‑määritteen mainokseen, jonka kohdemaassa arvioituja toimitusaikoja ei näytetä, arvioitu toimitusaika näytetään mainoksissasi, kun muiden maiden tuki on otettu käyttöön.

Muoto

Noudattamalla näitä muotoiluohjeita varmistat, että ymmärrämme lähettämäsi datan.

Tyyppi Numero (kokonaisluku)
Toistuva kenttä Ei
Tiedostomuoto Esimerkki merkinnästä
Tekstisyötteet 1
XML-syötteet

<g:min_handling_time>1</g:min_handling_time>

Saat lisätietoja Content APIn datan muotoilusta tutustumalla Content API for Shoppingiin.

Tiedostomuoto Esimerkki merkinnästä
Tekstisyötteet 3
XML-syötteet

<g:max_handling_time>3</g:max_handling_time>

Saat lisätietoja Content APIn datan muotoilusta tutustumalla Content API for Shoppingiin.

Ohjeet

Seuraamalla näitä ohjeita varmistat tuotetietojesi laadun.

Vähimmäisvaatimukset

Sinun on noudatettava seuraavia vaatimuksia, jotta tuotteesi voidaan näyttää. Jos et noudata näitä vaatimuksia, tuotteesi hylätään. Ilmoitamme hylkäyksestä Kauppiaskeskus-tilisi Diagnostiikka-sivulla.

• Käytä arkipäiviä. Jos asiakas esimerkiksi tekee tilauksen tiistaina ja toimitus lähtee varastolta viimeistään perjantaina, enimmäiskäsittelyaika on 3 päivää.
    • Huom. Arkipäiviä ovat oletusarvoisesti päivät maanantaista perjantaihin, mutta voit määrittää Kauppiaskeskus-tililläsi arkipäiviksi myös viikonloput.

Parhaat käytännöt

Näiden parhaiden käytäntöjen avulla voit ylittää perusvaatimukset ja optimoida tuotetietojesi toiminnan.

• Jos tuotteesi ovat aina valmiina lähetettäväksi samana päivänä kuin tilaus tehdään, anna luvuksi 0.
  • Jos tuotteesi eivät välttämättä ole valmiina lähetettäväksi samana päivänä, anna luvuksi 1 tai suurempi. Sinun on annettava luvuksi suurempi kuin 0, jos esimerkiksi sallit tilausten tekemisen aukioloaikojen jälkeen.
  • Jos annat mieluummin vaihteluvälin kuin tietyn luvun, voit käyttää määritteiden max handling time [käsittelyn_enimmäisaika] ja min handling time [käsittelyn_vähimmäisaika] yhdistelmää. Jos et halua kertoa vaihteluväliä, jätä määrite min handling time [käsittelyn_vähimämisaika] pois.